ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ούλι Χένες: «Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ μας εκβίασαν για τον Τιάγκο»

Ούλι Χένες: «Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ μας εκβίασαν για τον Τιάγκο»

Ασχημη τροπή φαίνεται πως παίρνει η μεταγραφή του Τιάγκο στη Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με τον Ούλι Χένες, οι «Reds» αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκβίασαν την Μπάγερν, προκειμένου να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της για τον 29χρονο μέσο

Thiago
Είναι γνωστό πως ο Τιάγκο, βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητριών Αγγλίας, από τις αρχές του καλοκαιριού. Η διοίκηση της Λίβερπουλ ήταν σε ανοικτή γραμμή με αυτή της Μπάγερν, ώστε να βρουν την «χρυσή» τομή και να φτάσουν σε συμφωνία για την μεταγραφή του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσπάθησε να μπει... σφήνα στην μεταγραφή του διεθνή μέσου αλλά οι συζητήσεις με τους Βαυαρούς «ναυάγησαν».

Ο επίτιμος πρόεδρος και παλαίμαχος άσος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Τιάγκο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τόσο η Λίβερπουλ όσο και Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, προσπάθησαν να εκβιάσουν τους Γερμανούς, για να αποδεχθούν μία προσφορά -χαμηλότερη από αυτή που ζητούσαν- για τον παίκτη.

Ο Τιάγκο, από την πλευρά του επέστρεψε στις προπονήσεις της προετοιμασίας από τη στιγμή που δεν υπάρχει σημαντική εξέλιξη στο θέμα της πιθανής μεταγραφής του στη Λίβερπουλ.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Μαρινάκης για Τοροσίδη: «Παραμένει στον Ολυμπιακό - Ανοίγει ένα νέο λαμπρό κεφάλαιο»

Ολυμπιακός: Πανηγύρισε δεόντως αν και δεν αγωνίστηκε ο Ραφίνια

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντιέγκο Σιμεόνε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης