Serie A: O πρόεδρος της Νάπολι πήγε στη ΓΣ της Λίγκας και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό!

Serie A: O πρόεδρος της Νάπολι πήγε στη ΓΣ της Λίγκας και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό!

Ο ιδιόρυθμος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις απέδωσε τα δέκατα που είχε στα... στρείδια και παραβρέθηκε στη Γενική Συνέλευση, αλλά αποδείχθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό - Ανησυχία σε όλες τις ομάδες και νέα τεστ στον Μανωλά και τους συμπαίκτες του

De_Laourentis
Χθες το πρωί συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Serie A στο Μιλάνο, ωστόσο σήμερα σήμανε συναγερμός καθώς αποδείχθηκε ότι ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις παραβρέθηκε εκεί, παρόλο που είχε συμπτώματα κορωνοϊού και εν τέλει αποδείχθηκε θετικός!

Ο ιδιόρυθμος παράγοντας όταν έφτασε στα γραφεία της Λίγκας είχε δέκατα ωστόσο τα απέδωσε στα... στρείδια που είχε καταναλώσει την προηγούμενη ημέρα ενώ μετά τη συνεδρίαση βγήκε χωρίς μάσκα και αστειεύτηκε με τους εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν για ρεπορτάζ.

Ο Ντε Λαουρέντις αναχώρησε με ιδιωτική πτήση, στην οποία πήρε μαζί του και τον πρόεδρο της Μπενεβέντο Ορέστε Βιγκορίτο για να βρεθεί στην εξοχική του κατοικία στο Κάπρι, και το βράδυ ενημερώθηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του είναι θετικοί!

Κλείσιμο
Αμέσως ενημέρώθηκαν όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και άπαντες θα υποβληθούν σε τεστ, ενώ θετικός βρέθηκε κι ένας εκ των διευθυντών της Νάπολι που επίσης συμμετείχε στη συνεδρίαση.

Σε νέα τεστ θα υποβληθούν και οι παίκτες της Νάπολι ενώ στον αέρα είναι πλέον η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή με τις μεταγραφές για τον τελικό Κυπέλλου

Κορωνοϊός - ΠΑΟ: Κρούσμα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό έως το 2022 ο Χουάνκαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης