Όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ, το παιχνίδι που θα κρίνει το τρόπαιο ανάμεσα στηνΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα διευθύνει ο Μπιορν Κάιπερς (και όχι ο Φέλιξ Μπριχ που είχε οριστεί πριν την αναβολή).
Ο Ολλανδός ρέφερι θα έρθει για δεύτερη φορά φέτος στη χώρα μας, μιας και είχε οριστεί και στη ρεβάνς των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά (2-0).
Οι βοηθοί του Κάιπερς θα είναι συμπατριώτες του, όπως και ο VAR, ενώ βοηθός VAR θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.