Όπως ανακοίνωσε η ΚΕΔ, το παιχνίδι που θα κρίνει το τρόπαιο ανάμεσα στηνΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα διευθύνει ο Μπιορν Κάιπερς (και όχι ο Φέλιξ Μπριχ που είχε οριστεί πριν την αναβολή).
Ο Ολλανδός ρέφερι θα έρθει για δεύτερη φορά φέτος στη χώρα μας, μιας και είχε οριστεί και στη ρεβάνς των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά (2-0).
Οι βοηθοί του Κάιπερς θα είναι συμπατριώτες του, όπως και ο VAR, ενώ βοηθός VAR θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.