UEFA: Δεν θα γίνει στην Αθήνα η κλήρωση και τα βραβεία - Μεταφέρεται στη Νιόν

UEFA: Δεν θα γίνει στην Αθήνα η κλήρωση και τα βραβεία - Μεταφέρεται στη Νιόν

Η UEFA ανακοίνωσε πως οι προγραμματισμένες της εκδηλώσεις για τον Οκτώβριο, η κλήρωση των ομίλων του Champions League και το γκαλά για τη βράβευση των κορυφαίων, δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά στην Αθήνα, αλλά στη Νιόν

messi-0
Ονειρο ήταν και πάει! Ο κορωνοϊός δεν θα επιτρέψει στους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να έρθουν στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Σταύρος Νιάρχος, εκεί όπου είχε ανακοινώσει η UEFA ότι θα γινόντουσαν οι κληρώσεις αλλά και το Gala για τα βραβεία της προηγούμενης σεζόν!

Με ανακοίνωσή της η UEFA, έκανε γνωστό πως οι εκδηλώσεις δεν θα γίνουν στην Ελλάδα και την Αθήνα αλλά στη Νιόν της Ελβετίας!

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ακακοίνωση, προτεραιότητα είναι η δημόσια υγεία και μία τέτοια εκδήλωση θα ήταν αδύνατον να διοργανωθεί καθώς θα παραβιάζονταν τα μέτρα για τους καλεσμένους σε κλειστούς χώρους.

Έτσι, λοιπόν, η κλήρωση και οι βραβεύσεις των δύο διοργανώσεων θα πραγματοποιηθούν στην Νιόν της Ελβετίας, κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων, αλλά και δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση και οι βραβεύσεις του Champions League, ενώ στις 2 Οκτωβρίου του Europa League.

Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταλήγει με ευχαριστήριο μήνυμα στις ελληνικές Αρχές: "Η UEFA ευχαριστεί τις ελληνικές Αρχές και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την καταπληκτική τους δουλειά, αλλά και την αφοσίωσή τους στο πλάνο. Η UEFA ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για ένα από τα μελλοντικά της events".

Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αντετοκούνμπο: Δεν πρόκειται να ζητήσω ανταλλαγή από τους Μπακς

Basket League: Παναθηναϊκός-Περιστέρι και ΑΕΚ-Προμηθέας στο Super Cup

Το πανόραμα του Nations League - Όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης