Βίντεο: Η Γκιμαράες παρουσίασε τον... καβαλάρη Ρικάρντο Κουαρέσμα

Βίντεο: Η Γκιμαράες παρουσίασε τον... καβαλάρη Ρικάρντο Κουαρέσμα

Με έναν απίθανο τρόπο η Βιτόρια Γκιμαράες ανακοίνωσε την επιστροφή του Ρικάρντο Κουαρέσμα στα πάτρια εδάφη

Quaresma
Μπορεί να είναι πλέον 36 χρονών, ωστόσο δεν παύει να είναι ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους ποδοσφαιριστές της Πορτογαλίας με σπουδαία καριέρα και στο εξωτερικό (Ιταλία, Τουρκία).

Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα αποφάσισε όμως να κολλήσει τα τελευταία του ποδοσφαιρικά ένσημα στην πατρίδα όπου συμφώνησε με την Βιτόρια Γκιμαράες που τον παρουσίασε με ένα απίθανο βίντεο.
Ο 36χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά από πέντε χρόνια, όταν και είχε αγωνιστεί στη Liga Nos με την φανέλα της Πόρτο.

Ωστόσο ο επαναπατρισμός του αυτή τη φορά για λογαριασμό της Βιτόρια γίνεται με επικό τρόπο. Ο Πορτογαλικός σύλλογος καλωσόρισε τον Κουαρέσμα ως Βασιλιά πάνω στο λευκό του άτι, με τίτλο: “ Να ζήσει ο Βασιλιάς. Η Δυναστεία του Κουαρέσμα ξεκινάει τώρα”.

Στο βίντεο ο 36χρονος άσος βρίσκεται στο Παλάτι των Δουκών της Μπραγκάνσα στο Γκιμαράες, όταν και δέχεται ένα τηλεφώνημα. Προφανώς του γίνεται γνωστό που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν και και αφού εισέρχεται στο βασιλικό δωμάτιο και σηκώνει από το κρεβάτι την λευκή φανέλα με το 10 και τη φοράει, στη συνεχεία κατευθύνεται στην έξοδο όπου τον περιμένει ο μπάτλερ του παλατιού για να μπει στο πολυτελές αυτοκίνητο του, μια Mustang. Όμως ο Κουαρέσμα επιλέγει να αποχωρήσει από το παλάτι του με ένα λευκό άλογο.

Κλείσιμο
Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα έμεινε ελεύθερος απο την τουρκική Κασίμπασα, ενώ έχει αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας,Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Τσέλσι, Μπεσίκτας και Αλ Αχλί. Κατα καιρούς είχε απασχολήσει και ρεπορτάζ ελληνικών ομάδων, κυρίως του Ολυμπιακού, ενώ φέτος το όνομα του είχε "παίξει" και για τον Άρη.


Ειδήσεις σήμερα:


Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου: Ο άνθρωπος που «μίσησε» όλη η Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πέπε!

Έκλεισε στην Κολωνία ο Λημνιός - Τι προβλέπει η συμφωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης