US Open, Σάκκαρη-Γουίλιαμς 1-2 (3-6, 7-6, 3-6): Αποχαιρέτησε τη Νέα Υόρκη με ψηλά το κεφάλι

US Open, Σάκκαρη-Γουίλιαμς 1-2 (3-6, 7-6, 3-6): Αποχαιρέτησε τη Νέα Υόρκη με ψηλά το κεφάλι

Η Μαρία Σάκκαρη κοίταξε στα μάτια την Σερένα Γουίλιαμς αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την σπουδαία Αμερικανίδα - Η Μαρία ισοφάρισε σε 1-1 σετ, προηγήθηκε με 2-0 γκέιμς στο τρίτο, αλλά εκεί μίλησε η κλάση της Αμερικανίδας που επικρατώντας με 6-3 πήρε την πρόκριση για τους 8

sakkari-williams-0
Τόσο κοντά, αλλά όπως αποδείχθηκε τόσο μακριά, από την πρόκριση για πρώτη φορά στην καριέρα της σε προημιτελικός ενός Grand Slam βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Σερένα Γουίλιαμς.

Η Μαρία απέδειξε ότι η νίκη της πριν από δύο εβδομάδες στο Western & Southern Open δεν ήταν τυχαία, αλλά στα κρίσιμα σημεία μίλησε η κλάση της Αμερικανίδας.

Όπως για παράδειγμα στο 2-2 του πρώτου σετ με την Μαρία να έχει τριπλό μπρέικ πόιντ, αλλά να μην μπορεί να τελειώσει καμία φάση για να το χάσει και αμέσως μετά να ακολουθήσει το μπρέικ της Αμερικανίδας που πήρε το σετ με 3-6.

Η απάντηση της Μαρίας ήρθε στο δεύτερο όπου έχασε διπλό σετ πόιντο στο 6-5 και είδε το 4-0 και 6-4 στο τάι μπρέικ να γίνεται 6-6, για να πάρει δύο συνεχόμενους πόντους και να ισοφαρίσει σε 1-1.



Κλείσιμο
Το μομέντουμ έμοιαζε να είναι με την Μαρία, καθώς στο πρώτο γκέιμ του πρώτου σετ έκανε μπρέικ και μετά προηγήθηκε με 2-0, όμως εκεί βγήκε η αντίδραση της Σερένα.


Η Αμερικανίδα με τρομερά χτυπήματα απάντησε αμέσως με δικό της μπρέικ και προηγήθηκε 2-3, για να κάνει νέο μπρέικ φτάνοντας στο 3-5. Η Μαρία προσπάθησε να φέρει το ματς στην ισορροπία, αλλά η Σερένα πήρε το σετ με 3-6 και μαζί το εισιτήριο για τους 8 του US Open.



Ειδήσεις σήμερα:


Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου: Ο άνθρωπος που «μίσησε» όλη η Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Πέπε!

Έκλεισε στην Κολωνία ο Λημνιός - Τι προβλέπει η συμφωνία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης