US OPEN: Ο Μαξίμ Κρέσι αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 2ο γύρο

US OPEN: Ο Μαξίμ Κρέσι αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 2ο γύρο

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με τον 23χρονο Αμερικανό - Τι δήλωσε για τη νίκη του επί του Ράμος στον 1ο γύρο

tsitsipas
Ο Μαξίμ Κρέσι θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον 2ο γύρο του US Open.

Ο Αμερικανός που γεννήθηκε στο Παρίσι και είναι στο Νο168 της παγκόσμιας κατάταξης απέκλεισε με 6-1,2-6, 6-4, 6-4 τον Σλοβάκο Γιόσεφ Κόβαλικ και θα παίξει την Τετάρτη με τον Έλληνα τενίστα ο οποίος προκρίθηκε άνετα στον 2ο γύρο.

Με τον 23χρονο Αμερικανό δεν έχει παίξει ποτέ στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ικανοποιημένος με την απόδοσή του απέναντι στον Ράμος

Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την πρόκριση στον 2ο γύρο είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από τον αγώνα με τον Ράμος στην πρεμιέρα του US Open.

O Έλληνας τενίστας μίλησε μετά από τον αγώνα για το παιχνίδι και ανέλυσε την συνταγή της νίκης: «Δεν αντιμετώπισα break point, ήμουν πολύ συνεπής με το σερβίς μου, ήμουν σε θέση να επιστρέψω πολλά σερβίς σε καλά σημεία και να φέρω τον πόντο στα μέτρα μου, να είμαι επιθετικός και να έχω καθαρή εικόνα για το τι κάνω.

Κατάφερα να του ασκήσω πίεση και εξαιτίας των πολλών πόντων που κέρδισα από την επιστροφή μου ανέβαινα συνεχώς και ψυχολογικά. Αυτός ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας σ' αυτόν τον αγώνα».

Κλείσιμο
Ο Ισπανός ήταν στο... ύψος του αλλά ο Στέφανος ρωτήθηκε για τρία παιχνίδια του Western and Southern Open μ' αντιπάλους άνω των 2μ (Ίσνερ, Άντερσον, Οπέλκα) και απάντησε:

«Δεν το διάλεξα αυτό! Επέλεξα το τένις, αν ήταν θα μπορούσα να είχα επιλέξει το μπάσκετ! Είναι περίεργο να αντιμετωπίζεις τόσο ψηλούς αντιπάλους. Έψαχνα την ευκαιρία να αντιμετωπίσω έναν παίκτη σχετικά κανονικού ύψους και είχα αυτή την ευκαιρία σήμερα. Επέστρεφε αρκετές μπάλες, παίξαμε μερικά μεγάλα ράλι και ήταν θαυμάσιο που επέστρεψα σ' αυτόν τον ρυθμό».

Τώρα όσο αφορά τις ασχολίες του στην "φούσκα" όταν δεν είναι στο κορτ είπε: «Το δωμάτιο ψυχαγωγίας που μας παρέχουν φαίνεται να είναι διασκεδαστικό, πέρασα λίγο χρόνο εκεί, μετά το δείπνο. Έπαιξα παιχνίδια με την ομάδα μου. Επίσης βλέπω ταινίες κάποιες φορές ή δουλεύω στο laptop μου. Μου αρέσει να είμαι παραγωγικός ακόμα κι όταν δε βρίσκομαι στο κορτ».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Καταδικάστηκε σε θάνατο Ιρανός παλαιστής ως... αντικαθεστωτικός

Κορωνοϊός - Βραζιλία: 553 θάνατοι και σχεδόν 46.000 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός - Ισραήλ: «Καλπάζουν» ανεργία και πανδημία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης