Κύπελλο ποδοσφαίρου: Στις 12/9 στη Ριζούπολη ή εναλλακτικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Κύπελλο ποδοσφαίρου: Στις 12/9 στη Ριζούπολη ή εναλλακτικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Οριστικά στις 12 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ - Στη Ριζούπολη ο αγώνας, ή στο Πανθεσσαλικό αν φέρει αντιρρήσεις η αστυνομία

OSFP-AEK
Τη νέα ημερομηνία για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2019/20 αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά την αναβολή της Κυριακής, λόγω κρούσματος κορωνοϊού στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Η νέα… απόπειρα για τη διεξαγωγή του αγώνα, έπειτα από μία επεισοδιακή συνεδρίαση με πολλές εντάσεις, ορίστηκε για τις 12 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη κι εφόσον η Αστυνομία εκφράσει ενστάσεις όπως είχε κάνει και τον Ιούλιο, τότε η εναλλακτική λύση είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο.

Αντίθετη στη συγκεκριμένη απόφαση για τις 12 Σεπτεμβρίου ήταν η Λίγκα, που επανέλαβε την επιθυμία της να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα εκείνη τη μέρα, ωστόσο με την απόφαση της Ομοσπονδίας κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αφού εξέτασε τις πιθανές ημερομηνίες, πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στις 16 Δεκεμβρίου, χωρίς αυτό να γίνεται αποδεκτό.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα ρόστερ που θα χρησιμοποιήσουν οι δύο ομάδες, θεωρητικά η αγωνιστική σεζόν 2019/20 ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και πλέον υπάρχουν δύο πιθανές επιλογές.

Η πρώτη είναι η ΕΠΟ να παρατείνει τη σεζόν μέχρι τη μέρα του τελικού κάτι που θα τα αποφασίσει σε νεότερο συμβούλιο ή τελικά θα δοθεί η σύμφωνη γνώμη οι ομάδες να παραταχθούν με τα νεότερα ρόστερ. Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται βέβαια ότι η Ομοσπονδία θα έρθει σε συνεννόηση με την UEFA προκειμένου να λάβει και τις ανάλογες αποφάσεις για αυτό το ζήτημα, το οποίο είναι ακόμα στον… αέρα.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης