Αποδοκιμαστικά σχόλια και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα της «Equipe»για την Μπαρτσελόνα.
Η γνωστή γαλλική εφημερίδα διάλεξε έναν τρόπο που δεν τιμά ακριβώς το κύρος της ώστε να καυτηριάσει την κατάσταση που επικρατεί στους «μπλαουγκράνα» μετά τη βαριά ήττα από την Μπάγερν και τη δήλωση του Λιονέλ Μέσι ότι θέλει να φύγει.
Χρησιμοποίησε λοιπόν ένα σκίτσο που παρουσιάζει την ομάδα ως οίκο ανοχής και παραφράζοντας το γνωστό μότο των Καταλανών, έγραψε:
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.