Champions League: Νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Λέγκια!
Η Λέγκια Βαρσοβίας, που αντιμετωπίζει την Ομόνοια την προσεχή Τετάρτη στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ανακοίνωσε ότι υπήρξε και δεύτερο κρούσμα Covid-19 στην ομάδα!
Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού «χτύπησε» τη Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία την προσεχή Τετάρτη (26/8) θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League της επόμενης σεζόν!
Συγκεκριμένα, η πολωνική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας ποδοσφαιριστής της, που δεν κατονομάζεται, βρέθηκε θετικός στους ελέγχους που έγιναν χθες (21/8).
Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι ο εν λόγω παίκτης είχε τεθεί σε καραντίνα από την περασμένη Τρίτη (18/8), όμως μία ημέρα αργότερα έκανε τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό...
Στις αρχές της εβδομάδας (17/8), η Λέγκια είχε ανακοινώσει την ύπαρξη κρούσματος κορονοϊού -χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για παίκτη- όμως δύο ημέρες αργότερα αγωνίστηκε κανονικά κατά της Λίνφιλντ, στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, και επικράτησε 1-0, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).