Ο Δημήτρης Σκορδής ο οποίος δουλεύει με πολλούς αθλητές προκειμένου να επανέλθουν και να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς του, ετοίμασε ένα βίντεο-αφιέρωμα για τον Βασίλη Σπανούλη και τη δύναμη της θέλησης που έδειξε στο διάστημα της αποθεραπείας του.
Μάλιστα χαρακτήρισε τον Βασίλη Σπανούλη «παράδειγμα θέλησης» αλλά στάθηκε στην «αγάπη του για το μπάσκετ». Πιο χαρακτηριστική ατάκα στην ανάρτησή του; «Αυτό που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε...»
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.