ΑΕΚ: Θετικός στον κορωνοϊό αθλητής της ομάδας μπάσκετ
Η προετοιμασία της ομάδας διεκόπη
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε μέλος της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ που συμμετέχει στην αποστολή της στα Γιάννινα για την προετοιμασία της για την νέα σεζόν όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.
Αυτή η είδηση προέκυψε μετά από τεστ, τα οποία βάσει πρωτοκόλλου επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19.
Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας.
Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.
Προδήλως διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας.
H AΕΚ ΒC εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.