Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Ιωαννίδη

Επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από τη Δευτέρα ο Φώτης Ιωαννίδης, αφού ανακοινώθηκε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια από την «πράσινη» ΠΑΕ

ioannidis
Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί επίσημα ο Φώτης Ιωαννίδης. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού του Λεβαδειακού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού Φώτη Ιωαννίδη. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή έχει τετραετή διάρκεια.

Ο Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 2000 στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ολυμπιακό Χαλκίδας και το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στην Κ20 των Βοιωτών.

Τον Αύγουστο του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και τη σεζόν 2017/18 κατέγραψε 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο. Την περίοδο 2018/19, πέτυχε 3 γκολ σε 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Τη σεζόν 2019/20, που τερματίστηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας, σκόραρε 5 φορές σε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2».

Πηγή:www.sport-fm.gr 

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Στα 126 τα νέα κρούσματα - 38 στην Αττική, 18 στη Θεσσαλονίκη

Στο χάος ο Λίβανος: Παραιτήθηκε η κυβέρνηση

Βερολίνο για Oruc Reis: Οι μονομερείς ενέργειες στέλνουν λάθος μήνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης