Δείτε βίντεο: Η επίσημη παρουσίαση του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ

Δείτε βίντεο: Η επίσημη παρουσίαση του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ

H Λίβερπουλ επισημοποίησε την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό - Δείτε το  εντυπωσιακό βίντεο της παρουσίασης του από τους Reds

tsimikas-0
Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ!

Οι «reds» επισημοποίησαν την απόκτηση του Έλληνα μπακ με ένα βίντεο στα social media στο οποίο φοράει για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα εξέδωσε και την ανακοίνωση. O Tσιμίκας έβαλε την υπογραφή του σε 5ετες συμβόλαιο και φωτογραφήθηκε με το... χαμόγελο στα χείλη! Λογικό άλλωστε, στην πρωταθλήτρια Αγγλίας θα συνεχίσει την καριέρα του!


«Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα. Το έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα πως είναι ένα όνειρό μου από τότε που ήμουν μικρός να έρθω να παίξω εδώ. Με σκληρή δουλειά και αφοσιώση και με το τι μου ζητάει ο προπονητής, δουλεύοντας κάθε ημέρα σκληρά στις προπονήσεις, μπορώ να είμαι στο κορυφαίο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το Champions League», δήλωσε ο Έλληνας μπακ κατά την υπογραφή του συμβολαίου του.



O Tσιμίκας θα αγωνίζεται με το νούμερο 21 στην πλάτη, όπως ακριβώς και στον Ολυμπιακό.

Κλείσιμο



Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έκανε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος τόνισε πως βρίσκεται πλέον στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League. Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League».

Για την επιλογή του να φορέσει το νούμερο 21:
«Μου αρέσει ως αριθμός. Το πήρα στην Ολλανδία όταν έπαιξα εκεί, τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό και το φόρεσα για δύο χρόνια και τώρα το πήρα κι εδώ».

Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Στα 126 τα νέα κρούσματα - 38 στην Αττική, 18 στη Θεσσαλονίκη

Στο χάος ο Λίβανος: Παραιτήθηκε η κυβέρνηση

Βερολίνο για Oruc Reis: Οι μονομερείς ενέργειες στέλνουν λάθος μήνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης