Premier League: Ήττα του Big-6 και επιστροφή στις τρεις αλλαγές με τη νέα σεζόν

Premier League: Ήττα του Big-6 και επιστροφή στις τρεις αλλαγές με τη νέα σεζόν

Οι έξι μεγάλοι ψήφισαν υπέρ της συνέχισης των πέντε αλλαγών ανά ματς, αλλά με 11 ψήφους κατά, οι ομάδες της Premier League αποφάσισαν ότι από Σεπτέμβριο θα υπάρχουν και πάλι μέχρι τρεις

premier_league_2
Σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο, μετά την καραντίνα του κορωνοϊού και για να βοηθηθούν οι ομάδες που είχαν απολέσει τον αγωνιστικό ρυθμό, η FIFA τους έδωσε το δικαίωμα των πέντε αλλαγών ανά ματς.

Ταυτόχρονα διεύρυνε και τις σχετικές επιλογές στον πάγκο, επιτρέποντας να βρίσκονται εκεί εννέα και όχι επτά παίκτες. Ωστόσο, στην Premier League αποφάσισαν ότι με το ξεκίνημα της νέας σεζόν θα επιστρέψουν στο παλιό-γνώριμο καθεστώς των τριών αλλαγών και των 18 παικτών στην αποστολή.

Η απόφαση πάρθηκε την Πέμπτη σε σχετική ψηφοφορία των 20 ομάδων της κατηγορίας και θεωρείται τεράστια ήττα των έξι μεγάλων clubs της χώρας. Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Αρσεναλ και Τότεναμ υποστήριξαν τη συνέχιση του μέτρου, αλλά οι μικρότερες ομάδες θεώρησαν ότι αυτό εξυπηρετεί το Big-6 που έχει βαθύτερο ρόστερ με περισσότερες επιλογές. Η συνέπεια ήταν 11 ψήφοι κατά, ενώ απαιτούνταν 14 για να περάσει το μέτρο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τι σημαίνει η συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου για την ΑΟΖ

Έκρηξη στη Βηρυτό: Εντοπίστηκε στη Λεμεσό ο πλοιοκτήτης που μετέφερε νιτρική αμμωνία

Συμφωνία με την Αίγυπτο για την ΑΟΖ - Στο Κάιρο ο Δένδιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης