Mαρτίνς: «Είμαστε περήφανοι για το όνομά μας στην Ευρώπη»

Mαρτίνς: «Είμαστε περήφανοι για το όνομά μας στην Ευρώπη»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε υπερήφανος για την εφετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς εναντίον των Γουλβς

martins_cisse
Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου στο Μολινό επισήμανε για:

Το κίνητρο του Ολυμπιακού: Η ομάδα μας έχει υψηλό κίνητρο για αύριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' όσα έχω δει. Είμαστε πολύ δυνατοί και ανυπομονούμε για το ματς. Οι παίκτες ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το ματς για εκείνους και τις καριέρες τους. Αύριο είναι μία ευκαιρία να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.

Το πως θα είναι οι ομάδες: Δεν νομίζω να δούμε πολλές διαφορές στις 2 ομάδες. Η Γουλβς έχει σταθερό τρόπο παιχνιδιού. Και ο τεχνικός των Γουλβς ξέρει τον Ολυμπιακό. Φυσικά κάθε ομάδα έχει την στρατηγική της. Εμείς θα κοιτάξουμε να αξιοποιήσουμε το πλάνο μας για να βγούμε νικητές.

Τις συνθήκες της εποχής και το ότι δεν έγινε ο τελικός του Κυπέλλου: Δεν μου αρέσει να παραπονιέμαι. Μου αρέσει να βρίσκω λύσεις. Η πανδημία μας επηρέασε, όμως επηρέασε και όλες τις ομάδες. Η μεγάλη διάρκεια της σεζόν ισχύει για όλες τις ομάδες. Βλέπω μία ομάδα με διάθεση που θέλει να συνεχίσει.

Νομίζω πως το πιο ανησυχητικό ήταν ότι ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας για 2 μήνες. Τώρα έστω και με περιορισμούς μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Τον Αλέν: Είναι πολύ καλά. Ο Μπομπί είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ανάγκασαν με τον Τζολάκη τον Σα να δουλέψει περισσότερο. Αυτήν την στιγμή είναι έτοιμος, συγκεντρωμένος και περιμένουμε πως θα ανταπεξέλθει.

Την αγγλική ομάδα: Όλος ο κόσμος ξέρει για την υπέροχη πορεία των Γουλβς. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα κυνική, με ποιότητα και επίπεδο. Από την άλλη είμαστε ο Ολυμπιακός. Μία πολύ καλή ομάδα και το είδε αυτός ο αντίπαλός μας στο πρώτο ματς. Αύριο περιμένουμε έναν πολύ καλό αγώνα με υψηλό κίνητρο.

Το επίπεδο της διοργάνωσης: Όλες οι ομάδες στο Γιουρόπα έχουν φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Οποιαδήποτε από τις ομάδες αυτές μπορούν να προκριθούν και εμείς είμαστε μέσα σε αυτές.

Την πορεία του Ολυμπιακού και την ευκαιρία του: Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Έχουμε αποκαταστήσει την φήμη μας, το όνομά μας και έχουμε κάνει τον κόσμο μας περήφανο. Είναι το πιο μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα να έχει τόσο καλό όνομα και είμαστε πολύ περήφανοι.

Ο Παπέ Σισέ είπε για:

Το ματς με Γουλβς: Πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας.

Το εάν θέλει να σκοράρει: Γιατί όχι; Εάν θα μπορούσε να γίνει αυτό ναι θα ήθελα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα.

Τον Αλέν: Είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας. Του έχουμε ευχηθεί να πάει καλά. Για να πετύχει η ομάδα δεν πρέπει να πάει καλά μόνο ο Μπομπί αλλά όλη η ομάδα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης: Απορρίπτουμε τις θεωρίες συνωμοσίας - Φοράμε όλοι μάσκα

Κορωνοϊός - Λάρισα: Επτά γιατροί θετικοί στον ιό στα δύο νοσοκομεία της πόλης

Έκρηξη στη Βηρυτό: Είχαν προειδοποιήσει ότι αν δεν μετακινηθεί το νιτρικό αμμώνιο «θα ανατινάξει όλη την πόλη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης