Σφαιρόπουλος: «Ο Ουίλμπεκιν έχει αποδείξει τι κάνει σε κρίσιμες στιγμές»

Σφαιρόπουλος: «Ο Ουίλμπεκιν έχει αποδείξει τι κάνει σε κρίσιμες στιγμές»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το νικητήριο σουτ του Σκότι Ουίλμπεκιν και την πρόκριση της Μακάμπι στον τελικό του Ισραήλ

4903190
Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε το τελικό 81-78 κόντρα στην Γκαλίλ Γκιλμπόα κι έστειλε την Μακάμπι στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον παίκτη του και είπε: «Ο Σκότι έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να πάρει αυτά τα σουτ σε κρίσιμες στιγμές. Κέρδισε το παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι, οι αντίπαλοι επέστρεψαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, εξαιτίας της έλλειψης συγκέντρωσής μας, αλλά ξέραμε πως να πάρουμε καθοριστικές αποφάσεις στο τέλος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν παίζεις σε τελικό, δεν μπορείς να λες ότι είσαι κουρασμένος. Κάναμε το καλύτερο, για να φτάσουμε στους τελικούς και θα παλέψουμε για τον τίτλο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι. Θα εστιάσουμε στο να μην επαναλάβουμε λάθη».

Από την μεριά του, ο Σκότι Ουίλμπεκιν συμπλήρωσε: «Είναι ωραίο να βάζεις το νικητήριο καλάθι. Το παιχνίδι μας ξέφυγε στα τελευταία τρία λεπτά, έγιναν τρελά πράγματα, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε. Τρελά πράγματα συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι στο Ισραήλ. Οι διαιτητές; Δεν είπα αυτό. Τερματίσαμε στην πρώτη θέση και αυτό είναι το "σπίτι" μας».

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ολίβια ντε Χάβιλαντ: Τα όνειρά της για τον έρωτα και η άγνωστη σχέση της με την ελληνική γλώσσα

Έρευνα - κορωνοϊός: Πότε υπάρχει γενετική προδιάθεση για σοβαρή νόσο COVID-19

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης