Ο Σανέ «πρόδωσε» τη μεταγραφή του Χάβερτς στην Τσέλσι

Ο Σανέ «πρόδωσε» τη μεταγραφή του Χάβερτς στην Τσέλσι

Ο Κάι Χάβερτς ίσως και να είναι ήδη παίκτης της Τσέλσι δίχως να έχει ανακοινωθεί επίσημα, τουλάχιστον μετά τα όσα... ξέφυγαν από τον Λερόι Σανέ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μπάγερν Μονάχου

sane2
Καταλάθος είδηση στο σίριαλ Κάι Χάβερτς - Τσέλσι χάρισε ο Λερόι Σανέ και μάλιστα άκρως χαρμόσυνη για τους φίλους των Μπλε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γερμανού νεοαποκτηθέντα σταρ της Μπάγερν Μονάχου, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη υπογράψει στους Λονδρέζους και το αποκάλυψε αυθόρμητα, δείχνοντας να μην γνωρίζει πως τυπικά τουλάχιστον δεν έχει επέλθει οριστικό deal με τη Λεβερκούζεν, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου των Βαυαρών, ο Σανέ ρωτήθηκε για τη ζήτηση που υπάρχει στην Premier League σε Γερμανούς ποδοσφαριστές και η απάντησή του ήχησε ως πρόωρη επιβεβαίωση του δεύτερου «μπαμ» για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ:

«Πάντα η Γερμανία έβγαζε καλούς παίκτες. Φέτος, είναι η χρονιά του Βέρνερ και του Χάβερτς και νομίζω ότι η Τσέλσι πέτυχε απόλυτα που υπέγραψε και τους δύο».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Ψηφιακοί φίλαθλοι στο Ορλάντο

Ελ Αραμπί: «Να μην είναι τα τελευταία μου γκολ, έχουμε τελικό και Europa League»

Premier League: Κάηκε το Λίβερπουλ από την επιστροφή των «κόκκινων» στην κορυφή - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης