Μπαρτσελόνα: Διαψεύδει τα σενάρια για Μπλαν

Μπαρτσελόνα: Διαψεύδει τα σενάρια για Μπλαν

Οι επίσημοι κύκλοι της Μπαρτσελόνα διαψεύδουν τη σύνδεση με τον Λοράν Μπλαν, κόντρα στην έντονη φημολογία που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσία για την επόμενη σεζόν

barcelona_2
Τα πράγματα στη θέση τους έσπευσαν να βάλουν οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα μετά το πλήθος δημοσιευμάτων που την συνδέουν με τον Λοράν Μπλαν για τη θέση του προπονητή.

Τις τελευταίες μέρες, το όνομα του άλλοτε τεχνικού της εθνικής Γαλλίας και των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορντό, είχε κερδίσει πόντους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Μπλαουγκράνα για την ερχόμενη σεζόν, μέχρι να γίνει διαθέσιμος ο Νο1 στόχος που ακούει στο όνομα Τσάβι Ερνάντεθ.

Ωστόσο, όπως επικαλείται η «AS» με βάση τους στενούς κύκλους από το διοικητικό περιβάλλον της Μπάρτσα, ο Μπλαν δεν βρίσκεται καν στα ονόματα που έχουν προκριθεί για τον πιθανό αντικαταστάτη του Κίκε Σετιέν, διαψεύδοντας έτσι κατηγορηματικά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στην καταλανική «Sport», αλλά και την «Equipe».

Παράλληλα, ξεκαθάρισαν πως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή μεταξύ Μπλαν και του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος φερόταν ως ο παράγοντας που έστρωσε το έδαφος για το φημολογούμενο deal.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Ψηφιακοί φίλαθλοι στο Ορλάντο

Ελ Αραμπί: «Να μην είναι τα τελευταία μου γκολ, έχουμε τελικό και Europa League»

Premier League: Κάηκε το Λίβερπουλ από την επιστροφή των «κόκκινων» στην κορυφή - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης