Μπαρτσελόνα: Κερδίζει έδαφος για τον πάγκο ο Λοράν Μπλαν

Μπαρτσελόνα: Κερδίζει έδαφος για τον πάγκο ο Λοράν Μπλαν

Είναι απίθανο ο Τσάβι να αναλάβει την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι και η λύση του Λοράν Μπλαν για μια σεζόν αποκτά όλο και περισσότερες πιθανότητες για τους Μπλαουγκράνα

laurent_blanc_0
Έμοιαζε λίγο με... ανέκδοτο το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Λοράν Μπλαν, κυρίως επειδή ο Γάλλος άλλοτε προπονητής των Μπορντό, Παρί Σεν Ζερμέν και Εθνικής Γαλλίας έχει τέσσερα χρόνια να δουλέψει.

Και όμως, ο 54χρονος άλλοτε ποδοσφαιριστής των Μπλαουγκράνα (σεζόν 1996-97) θεωρείται αυτή την στιγμή ως η επικρατέστερη εναλλακτική του Κίκε Σετιέν για τον πάγκο της Μπάρτσα, εφόσον βεβαίως ο βετεράνος τεχνικός αποχωρήσει, με την προοπτική όμως να αναλάβει μόνο για μια σεζόν.

Ο εκλεκτός των Καταλανών, άλλωστε, παραμένει ο Τσάβι, ο οποίος ανανέωσε με την Αλ Σαντ και πιθανότατα θα επιστρέψει στο σπίτι του το καλοκαίρι του 2021 και μετά τις εκλογές για την προεδρία και την αποχώρηση του νυν προέδρου, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο άλλοτε μέσος και αρχηγός της Μπάρτσα, άλλωστε, θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος και έχει ζητήσει μια σειρά από ριζικές αλλαγές, οι οποίες δεν θα ήταν δυνατές με την τωρινή διοίκηση.

Η εφημερίδα «Sport» της Βαρκελώνης και η γαλλική «L' Equipe» θεωρούν πολύ πιθανή την πρόσληψη του «λευκού ιππότη», όπως τον βάφτισε η δεύτερη (σ.σ. κάνοντας λογοπαίγνιο με το επίθετό του), η οποία επισημαίνει και το γεγονός ότι τεχνικός γραμματέας του συλλόγου είναι ο (επίσης Γάλλος) Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος και φέρεται να προωθεί την (προσωρινή;) λύση Μπλαν.

Οι δύο τους, άλλωστε, είχαν συνεργαστεί από το 2010 έως το 2012, όταν ο Μπλαν ήταν ομοσπονδιακός προπονητής των Τρικολόρ και ο Άμπι ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Ο 16χρονος γκολκίπερ που χτυπήθηκε από κεραυνό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

Πογιάτος: Ο Παναθηναϊκός θα είναι μια ομάδα που θα χαίρονται να βλέπουν οι οπαδοί

Κορωνοϊός - Ολυμπιακοί Αγώνες: «Εμβόλιο ή θεραπεία αλλιώς ματαίωση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης