Παναθηναϊκός: Στο χειρουργείο ο Χατζηθεοδωρίδης

Παναθηναϊκός: Στο χειρουργείο ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης που έχει τεθεί νοκ-άουτ για το επόμενο δίμηνο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην ποδοκνημική και χάνει κι άλλο έδαφος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό να αναζητά πλέον βασικό αριστερό μπακ

Xatzitheodoridis
Δεν έχει τέλος η ατυχία αυτό το καλοκαίρι για τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Ο 23χρονος αριστεροπόδαρος μπακ προοριζόταν για βασικός την νέα σεζόν, με τις εμφανίσεις του στα πλέι-οφ έδειχνε έτοιμος να σηκώσει το βάρος της ενδεκάδας, ωστόσο, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τραυματίστηκε σοβαρά στην ποδοκνημική. Από αυτόν τον τραυματισμό θα έμενε εκτός τουλάχιστον για δύο μήνες και θα έχανε τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μετά από μαγνητική τομογραφία που έγινε την Δευτέρα πάρθηκε η απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν πως το σημείο του τραυματισμού είχε επουλωθεί πλημελλώς μετά από περίπου δύο εβδομάδες.

Την επέμβαση στην αριστερή ποδοκνημική του ποδοσφαιριστή ανέλαβε σήμερα ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λεβάκος.

Ο Χατζηθεοδωρίδης θα πάρει αύριο, Τετάρτη, εξιτήριο και θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης σε δύο εβδομάδες. Για την επιστροφή του στις προπονήσεις θα γίνει εκτίμηση το επόμενο διάστημα, ωστόσο, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το διάστημα της αποχής θα ξεπεράσει τους δύο μήνες.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Premier League: Το όνομα της Λίβερπουλ... γράφτηκε στην κούπα

Έρχεται στην Ελλάδα ο Κλάτενμπεργκ

Νίκλας Ντορς - Κιάρα Νάστι: Οι καυτές πόζες με την Ιταλίδα καλλονή στη Μύκονο

Επιστολή του Ολυμπιακού στην UEFA για την αναβολή του τελικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης