Μπόμπι Μαριάνοβιτς: Ο γίγαντας των 2.24 μ που... τρέμει τα αεροπλάνα

Μπόμπι Μαριάνοβιτς: Ο γίγαντας των 2.24 μ που... τρέμει τα αεροπλάνα

Ο δεύτερος πιο ψηλός παίκτης του NBA μπορεί να αποτελεί το φόβο και τον τρόμο των αντιπάλων του στο παρκέ, αλλά ο ίδιος τρέμει μόλις επιβιβαστεί σ' ένα αεροπλάνο

Marianovic
Είναι ένα θαύμα της φύσης, το οποίο μπορεί να άργησε να βρει το δρόμο του, αλλά αποτελεί πλέον μία από τις ατραξιόν του NBA.

Με ύψος 2.24 ο Μπόμπι Μαριάνοβιτς μέσα σε μια πενταετία έχει αλλάξει πέντε ομάδες (Σπερς, Πίστονς, Κλίπερς, Σίξερς και πλέον στους Μάβερικς), αλλά όπου κι αν έχει πάει έχει δημιουργήσει μόνο φίλους.

Οι φίλοι του όμως ήταν αυτοί που αποκάλυψαν και το μεγαλύτερο φόβο που έχει αυτός ο γίγαντας: Τα αεροπορικά ταξίδια!

«Είναι ο χειρότερος συνταξιδιώτης, με διαφορά από τον επόμενο, όσον αφορά τα αεροπορικά ταξίδια», αποκάλυψε ο κολλητός (από την εποχή των Πίστονς) Τόμπι Χάρις, με τον οποίο συναντήθηκε στους Πίστονς, για να συμπληρώσει ο νυν συμπαίκτης τους στους Μάβερικς, Ντουάιτ Πάουελ: «Χωρίς καμία εξαίρεση μόλις ανέβει στο αεροπλάνο θα πάει κατευθείαν σε κάποια αεροσυνοδό και θα τη ζητήσει να ρωτήσει τον πιλότο για τις καιρικές συνθήκες στη διάρκεια της πτήσης, για τη διάρκεια της πτήσης, αλλά και τις καιρικές συνθήκες στο αεροδρόμιο προσγείωσης».

10 Things You Didn't Know About Boban Marjanović


Ο Χάρις πάντως αντιλαμβανόμενος νωρίς τον τεράστιο φόβο του κολλητού του, όσο ήταν μαζί σε Πίστονς και Κλίπερς ήταν αυτός που αναλάμβανε να τον καθησυχάσει.

«Κάποιες φορές όταν ταξιδεύαμε και καταλάβαινα ότι έρχονταν να μου μιλήσει προσποιόμουν ότι είχα αποκοιμηθεί, αλλά συνήθως καθόμουν και του μιλούσα για να τον καθησυχάσω λέγοντας του ότι όλα είναι καλά. 'Όχι, όχι δεν είναι όλα καλά, δεν είναι...', ήταν η απάντηση του κι έτσι έπρεπε να σηκωθώ και να πάω στο κόπκιτ για να μιλήσω με τους πιλότους. Φυσικά η πόρτα στο πιλοτήριο ήταν κλειστή, αλλά εγώ επιστρέφοντας του έλεγα πάντα ότι ο πιλότος με διαβεβαίωσε πως όλα είναι υπό έλεγχο και μόνο τότε ηρεμούσε».



Ειδήσεις σήμερα:

Φόστερ: Επίσημα στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Με εκτεταμένο ροτέισον κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Δώνης υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης