ΑΕΚ: Ο Σιμάο τελείωσε τη σεζόν στο Ισραήλ και θα γυρίσει στην Ένωση

ΑΕΚ: Ο Σιμάο τελείωσε τη σεζόν στο Ισραήλ και θα γυρίσει στην Ένωση

Ο Νταβίντ Σιμάο ολοκλήρωσε με επιτυχημένο τρόπο τη σεζόν στη Χάποελ Μπερ Σεβά και θα γυρίσει στην ΑΕΚ καθώς η οψιόν του δεν θα ενεργοποιηθεί, όπως επιβεβαιώνεται και από το Ισραήλ

SIMAO
Ο Νταβίντ Σιμάο από τον Φεβρουάριο αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στη Χάποελ Μπερ Σεβά καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα της ΑΕΚ. Ο 30χρονος Πορτογάλος μέσος ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σεζόν στο Ισραήλ κατακτώντας το Κύπελλο με την Μπερ Σεβά και πλέον θα επιστρέψει στην Ένωση με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022.

Από το ρεπορτάζ προέκυπτε ότι η περίπτωση ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του, ύψους 300.000, φάνταζε απίθανη από την ισραηλινή ομάδα, λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας στον σύλλογο, κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα ρεπορτάζ στο Ισραήλ, τα οποία τονίζουν πως ο Σιμάο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Χάποελ Μπερ Σεβά στον τελικό του Κυπέλλου καθώς δεν θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται να κάνει τις διακοπές του πριν επιστρέψει στην ΑΕΚ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Ένα θέμα στο οποίο οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να βρουν λύση, καθώς το ετήσιο συμβόλαιο του Σιμάο αγγίζει τις 400.000 ευρώ. Και από τη στιγμή που αποφασιστεί ότι δεν υπολογίζεται, τότε είτε η ΑΕΚ θα πρέπει να ψαχτεί είτε για νέο δανεισμό του, είτε για λύση του συμβολαίου του, αν και το δεύτερο ενδεχόμενο δεν είναι και το πλέον εύκολο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φόστερ: Επίσημα στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Με εκτεταμένο ροτέισον κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Δώνης υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης