Την προετοιμασία του για την αναμέτρησή του με τους Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Σωκράτης Διούδης, καθώς αναμένεται να δώσει ευκαιρία στον Βασίλη Ξενόπουλο ο Γιώργος Δώνης. Απών με άδεια ήταν ο Καρλίτος, ενώ θεραπεία έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νάγκι και Κόναν, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν, αλλά και ο Βέλεθ. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Εμμανουηλίδης και Μαυρομμάτης. Μέσα για πρώτη φορά ο Χατζηγιαννάκης.
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο.
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.