Επτά ημέρες μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Άρη, ο Φραν Βέλεθκατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ ζητώντας τα δεδουλευμένα
Λίγες ημέρες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη και ανήμερα της επίσημης ανακοίνωσης της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό, ο Φραν Βέλεθ κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης ζητώντας το υπόλοιπο του συμβολαίου που του οφείλεται. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήταν μεταξύ των παικτών που αρνήθηκαν τις προτάσεις των «κίτρινων» για μειώσεις των συμβολαίων λόγω του κορωνοϊού και φυσικά της παύσης κάθε δραστηριότητας για περίπου δύο μήνες.
Πλέον, η ΠΑΕ Άρης θα προχωρήσει στη κατάθεση νέας πρότασης διακανονισμού της οφειλής απέναντι του και φυσικά μείωσης του ποσού λόγω του κορωνοϊού.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.