UEFA: «Χωρίς θεατές οι αγώνες σε Champions League και Europa League»
Με σχετική επίσημη ανακοίνωση της η UEFA γνωστοποίησε πως τόσο το Champions League, όσο και το Europa League θα ολοκληρωθούν χωρίς την παρουσία κόσμου
Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθούν οι εναπομείναντες αγώνες στο φετινό Champions League και στοEuropa League, σύμφωνα με την σημερινή απόφαση της UEFA.
Συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, θεώρησε συνετό να λάβει την απόφαση πραγματοποίησης όλων των αγώνων των διοργανώσεών της, με κλειστές πόρτες, έως ότου υπάρξει αλλαγή δεδομένων».
⚽ The #UEFAExCo has concluded that UEFA matches should take place behind closed doors until further notice.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.