Ο Μιλουτίνοφ και ο «Ελσίνκι» του «Casa de Papel» πίνουν καφέ στην παραλιακή
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συναντήθηκε μαζί με τον ηθοποιό του «La Casa de Papel», Ντάρκο Πέριτς, ο οποίος είναι στην Αθήνα
Ο Σέρβος σέντερ μπορεί να αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, για να συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο απολαμβάνει για λίγο ακόμα τις ομορφιές της Ελλάδας, πριν πάει στην κρύα Ρωσία.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρέθηκε με τον συμπατριώτη του Ντάρκο Πέριτς, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως «Helsinki» στο «La Casa de Papel», και ήπιαν τον καφέ τους σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).