Διαιτησία Super League 1: Η ΚΕΔ αλλάζει αλλά τον πρώτο λόγο στους νέους πίνακες θα έχει ο Περέιρα

Διαιτησία Super League 1: Η ΚΕΔ αλλάζει αλλά τον πρώτο λόγο στους νέους πίνακες θα έχει ο Περέιρα

Η νέα ΚΕΔ θα αναλάβει το αργότερο έως το τέλος Ιουλίου, ωστόσο το βασικό... φορτίο για την συγκρότηση των νέων πινάκων διαιτησίας θα πέσει στον Βίτορ Μέλο Περέιρα και το επιτελείο του

pereira
Την Τετάρτη πρόκειται να γίνει μία συζήτηση στο Δ.Σ. της ΕΠΟ για το πλαίσιο απ' το οποίο θα προκύψει η νέα ΚΕΔ / ΕΠΟ με ξένο αρχιδιαιτητή, νέα ξένα στελέχη και διετή θητεία. Ένας αρχιδιαιτητής και μία ΚΕΔ / ΕΠΟ που θα πρέπει να τυγχάνουν της στήριξης των ομάδων του Big 4.

Επίσης θα πρέπει να έχει συγκροτηθεί και έρθει στην Ελλάδα έως τα τέλη Ιουλίου. Στα επόμενα δεδομένα τώρα. Η νέα ΚΕΔ θα έρθει στην Ελλάδα σε ένα διάστημα όπου δεν θα υπάρχει δράση και δεν θα μπορεί να αξιολογήσει από κοντά αγωνιστικά διαιτητές.

Θα συνυπάρξει για περίπου μία εβδομάδα με την παλιά ΚΕΔ και θα κάνουν μία εφ' όλης της ύλης κουβέντα για τους επόμενους πίνακες. Τους πίνακες της νέας χρονιάς και με βάση τα δεδομένα που θα δώσει η παλιά ΚΕΔ στη νέα.

Ωστόσο όπως προκύπτει το βάρος για την συγκρότηση και την στελέχωση των νέων πινάκων θα πέσει πάνω στον Βίτορ Μέλο Περέιρα και το επιτελείο του, διότι ξέρουν πολύ καλύτερα το δυναμικό των Ελλήνων ρέφερι αλλά και το τι χρονιά έχουν κάνει. Ο Πορτογάλος με το team του θα έχουν τον πρώτο λόγο. Σχετικά με τη νέα ΚΕΔ / ΕΠΟ δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως θα σταλούν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ονόματα υποψηφίων ξένων διαιτητών για την θέση του αρχιδιαιτητή. Υπάρχει πάντως ακόμα το ενδεχόμενο οι υποψήφιοι αρχιδιαιτητές να έρθουν στην Ελλάδα για συζητήσεις με τους εκπροσώπους των ομάδων του Big 4.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Marca: Τρύπα 200 εκατ. η Ρεάλ - Δεν θα κάνει σπουδαίες μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό για άλλα δύο χρόνια ο Βεζένκοβ

Premier League, Τότεναμ-Έβερτον 1-0: «Ζωντανοί» με... αυτογκόλ οι «πετεινοί» 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης