Λάκοβιτς: Ενημέρωσε την ΕΠΟ πως η νέα ΚΕΔ πρέπει να έχει συγκροτηθεί μέχρι τέλη Ιουλίου

Λάκοβιτς: Ενημέρωσε την ΕΠΟ πως η νέα ΚΕΔ πρέπει να έχει συγκροτηθεί μέχρι τέλη Ιουλίου

Ο επικεφαλής των FIFA και UEFA στην Ελλάδα, Ζόραν Λάκοβιτς, στην συνάντησή του με το προεδρείο της ΚΕΔ κατέστησε σαφές πως η Νο1 προτεραιότητα είναι ο επόμενος ξένος αρχιδιαιτητής και η νέα ΚΕΔ / ΕΠΟ

lakovic
Ο Ζόραν Λάκοβιτς εκτός από την ΕΠΟ βέβαια επρόκειτο να κάνει επαφές με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη (άλλες πηγές τονίζουν πως τον είδε την Τετάρτη) αλλά και το Big 4.
 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η συνάντηση του Λάκοβιτς με το προεδρείο της ΕΠΟ είχε ένα βασικό στόχο. Αυτό είναι που ενδιαφέρει περισσότερο τις FIFA / UEFA. Που τις... καίει αυτήν την στιγμή. Η νέα ΚΕΔ με ξένο αρχιδιαιτητή και να έχει συγκροτηθεί το αργότερο έως τα τέλη Ιουλίου καθώς οι ξένες Ομοσπονδίες θέλουν να αποσύρουν όσο πιο άμεσα γίνεται τους εκπροσώπους τους! Κάτι σαν deadline δηλαδή.
 
Οι εκλογές θα γίνουν στον προγραμματισμένο χρόνο και πάντα σε επαφή με την Κυβέρνηση και το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Το θέμα όμως είναι να βρεθεί η χρυσή τομή για την καινούρια ΚΕΔ της ΕΠΟ με τις μεγάλες ομάδες. Να προκύψει η κατάλληλη φόρμουλα ακόμα και με ξένους αρχιδιαιτητές που μπορεί να έρθουν στην Ελλάδα για συζητήσεις. Κάτι συγκεκριμένο ή τελικό πάντως δεν φάνηκε να έχει στα χέρια του ο Σέρβος παράγοντας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους - Έκλεισε το deal

Ρώσος διαιτητής στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ

Αντίστροφη μέτρηση για το «57ο Ράλλυ Αιγαίου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης