Σετιέν: «Ποιος είπε ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;»
Αισιόδοξος παραμένει ο προπονητής της Μπαρτσελόνα,Κίκε Σετιέν, σχετικά με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ
Η Μπαρτσελόνατο βράδυ της Τετάρτης (07/07, 23:00) τίθεται αντιμέτωπη με τηνΕσπανιόλ και μοναδικός της στόχος, είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια διαφορά από την πρώτη Ρεάλ στη βαθμολογία, η Μπάρτσα μπορεί να είναι αυτή στο τέλος που θα πανηγυρίσει την κατάκτηση της La Liga.
«Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Η πραγματικότητα και τα μαθηματικά το αποδεικνύουν. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να ελπίζουμε μέχρι και την τελευταία ημέρα. Πρέπει να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που δίνουμε», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ένιωσε πίεση λόγω των πρόσφατων αποτελεσμάτων.
«Εχω ξεπεράσει τέτοιες στιγμές του ποδοσφαίρου και του τσίρκου του. Δεν ασχολούμαι με όσα γράφονται. Εγω κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και μόνο. Στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι για την δουλειά που κάνουμε», κατέληξε ο Ισπανός προπονητής.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.