Σετιέν: «Ποιος είπε ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;»

Σετιέν: «Ποιος είπε ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;»

Αισιόδοξος παραμένει ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, σχετικά με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ

setien
Η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης (07/07, 23:00) τίθεται αντιμέτωπη με την Εσπανιόλ και μοναδικός της στόχος, είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια διαφορά από την πρώτη Ρεάλ στη βαθμολογία, η Μπάρτσα μπορεί να είναι αυτή στο τέλος που θα πανηγυρίσει την κατάκτηση της La Liga.

«Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Η πραγματικότητα και τα μαθηματικά το αποδεικνύουν. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να ελπίζουμε μέχρι και την τελευταία ημέρα. Πρέπει να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι που δίνουμε», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ένιωσε πίεση λόγω των πρόσφατων αποτελεσμάτων.

«Εχω ξεπεράσει τέτοιες στιγμές του ποδοσφαίρου και του τσίρκου του. Δεν ασχολούμαι με όσα γράφονται. Εγω κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και μόνο. Στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι για την δουλειά που κάνουμε», κατέληξε ο Ισπανός προπονητής.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Marca: Τρύπα 200 εκατ. η Ρεάλ - Δεν θα κάνει σπουδαίες μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό για άλλα δύο χρόνια ο Βεζένκοβ

Premier League, Τότεναμ-Έβερτον 1-0: «Ζωντανοί» με... αυτογκόλ οι «πετεινοί» 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης