«Βολές» Σουάρες κατά Σετιέν μετά την ισοπαλία με τη Θέλτα
Επίθεση εξαπέλυσε ο Λουίς Σουάρες κατά του Κίκε Σετιέν μετά την απώλεια βαθμών από την Μπαρτσελόνα
Απογοητευμένος από την γκέλα της Μπαρτσελόνα και με διάθεση για κριτική εμφανίστηκε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος είδε την προσπάθειά του να μην αποδεικνύεται ικανή για να χαρίσει τη νίκη στους Καταλανούς κόντρα στη Θέλτα.
«Είναι αρνητικά τα συναισθήματά μου αυτήν τη στιγμή. Χάσαμε δύο βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση της La Liga. Εξαρτιόμασταν από εμάς τους ίδιους και τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε από την Ρεάλ να χάσει πόντους. Είμαστε απογοητευμένοι για τους δύο χαμένους βαθμούς. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα πράγματα στη συνέχεια. Υπάρχει και το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στην εβδομάδα», επεσήμανε ο 33χρονος φορ.
Σε ερώτηση που δέχθηκε για τις μόλις έξι νίκες σε 16 εκτός έδρας αναμετρήσεις, άφησε αιχμή για τονΚίκε Σετιένκαι τους συνεργάτες του. Ίσως και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε που ήταν μέχρι τον Γενάρη στο τιμόνι της ομάδας. «Νομίζω πως είναι αυτό κάτι που θα πρέπει να το αναλύσουν οι προπονητές. Εμείς είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε για το καλό της ομάδας εντός γηπέδου. Εκτός έδρας χάνουμε σημαντικούς πόντους που δεν συνηθίζαμε να χάνουμε άλλες σεζόν», σχολίασε ο Σουάρες.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.