RAI: Η Μπαρτσελόνα πρόσφερε τον Γκριεζμάν στην Γιουβέντους

RAI: Η Μπαρτσελόνα πρόσφερε τον Γκριεζμάν στην Γιουβέντους

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να πρότεινε τον Αντουάν Γκριεζμάν στην Γιουβέντους, επιδιώκοντας ως ανταλλάγματα τους Ντάγκλας Κόστα και Αντριέν Ραμπιό

griezman
Πως θα σας φαινόταν μια επιθετική τριάδα με Πάουλο Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντουάν Γκριεζμάν; Καθόλου άσχημη ε; Και, σύμφωνα με δημοσιογράφο της κρατικής ιταλικής τηλεόρασης (RAI), διόλου απίθανη να γίνει και πραγματικότητα!

Ο Πάουλο Παγκανίνι, λοιπόν, υποστήριξε ότι η Μπαρτσελόνα, η οποία τον είχε προσφέρει στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ και στην Ίντερ για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, πρόσφερε τον Γάλλο επιθετικό και στην Γιουβέντους.

Με το αζημίωτο, βεβαίως, αφού θέλει ως αντάλλαγμα χρήματα, αλλά και δύο ποδοσφαιριστές: Τον Γάλλο μέσο Αντριέν Ραμπιό, τον οποίο κυνηγούσε εδώ και καιρό, και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Ντάγκλας Κόστα.

Οι εξαιρετικές σχέσεις των δύο συλλόγων, όπως αυτές επιβεβαιώθηκαν στην πρόσφατη ανταλλαγή Αρτούρ – Πιάνιτς, διευκολύνουν μια τέτοια συμφωνία, αν και ο Γάλλος επιθετικός δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να φύγει από την Μπαρτσελόνα, μόλις έναν χρόνο μετά την μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αντί συνολικά 135 εκατομμυρίων ευρώ.

Κλείσιμο

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα οπαδών του ΠΑΟΚ στον Μπίσεσβαρ: Αν συνεχίσεις να περπατάς, καλύτερα να φύγεις

Λιονέλ Μέσι: Φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησης από τη Μπαρτσελόνα

Τέλος ο Παππάς από τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης