Παρελθόν από τον Παναθηναϊκόέπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας αποτελεί ο Νίκος Παππάς, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Βόβορας στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ αναγέρθηκε και στη συμφωνία με τον Μάρκους Φόστερ.
«Ο Νίκος Παππάς δεν θα είναι στο νέο πρότζεκτ. Έληξε το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει. Περιμένουμε την απόφαση του Ίαν Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με κάποιες περιπτώσεις που έχουμε συζητήσει. Έχουμε συμφωνήσει ήδη με τον Φόστερ, που έδειξε διάθεση να είναι σε αυτό το πρότζεκτ», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας