Η Τζίνι Μπουσάρντ έχει καταφέρει να είναι μόνιμα στην επικαιρότητα όχι τόσο πια για τις τενιστικές επιδόσεις της αλλά για τις πόζες της και για τα ραντεβού με αγνώστους για φιλανθρωπικό σκοπό.
Η όμορφη τενίστρια από τον Καναδά κάποτε είχε φτάσει στο Νο5 (2014) αλλά έχει κατακτήσει μόλις ένα τίτλο στην καριέρα της. Ευτυχώς δηλαδή για την 26χρόνη που ο τίτλος είναι μόνο ένας αφού εάν κατακτούσε και μεγάλους τίτλους θα έπρεπε ν' ανοίξει και σαμπάνια για να το γιορτάσει.
Εκεί θα δυσκολευόταν όπως έδειξε σε video που ανέβασε από τουρνουά που συμμετείχε στις ΗΠΑ στο οποίο με μεγάλη προσπάθεια καταφέρνει ν' ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας.
Γεννημένη για το τένις και για να "μαγνητίζει" τους άνδρες η Τζίνι αλλά όχι και για ν' ανοίγει σαμπάνιες.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας