Ιούλιος γεμάτος δράση και κρίσιμους αγώνες!

Ιούλιος γεμάτος δράση και κρίσιμους αγώνες!

Τα μεγάλα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία, η Formula 1 ξεκινά, ενώ το NBA βρίσκεται προ των πυλών! Αυτόν τον Ιούλιο τα αγαπημένα σου αθλήματα σε συνοδεύουν όπου κι αν είσαι

bwin00000
Ένα καλοκαίρι γεμάτο αθλητική δράση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τα σημαντικότερα πρωταθλήματα να μπαίνουν στην τελική ευθεία και να χαρίζουν στιγμές μοναδικές. Μολονότι ο κορονοϊός οδήγησε σε αναβολή του Euro 2020, οι μεγάλες λίγκες αποφάσισαν να επιστρέψουν και να διαβεβαιώσουν πως τα πάντα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Έτσι, οι αγώνες ξεκίνησαν ξανά και κρατούν συντροφιά στους απανταχού λάτρεις του αθλητισμού. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να βρει τα σημαντικότερα ματς σε ζωντανή μετάδοση από τάμπλετ ή κινητό, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η δράση δεν σταματά ακόμα κι αν είσαι διακοπές.

Bwin | Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου! *Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η αρχή, λοιπόν, έγινε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο η δράση κορυφώνεται! Στην Αγγλία η Λίβερπουλ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο, όμως για τις θέσεις που οδηγούν στον Champions League, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει να είναι η μόνη που έχει «κλείσει» το εισιτήριο, τη στιγμή που Λέστερ, Τσέλσι, Γουλβς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν μάχη για δύο θέσεις. Η Λέστερ δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της μετά τη διακοπή της καραντίνας, με αποτέλεσμα να μετρά δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο διάστημα της επιστροφής. Η τελευταία, μάλιστα, ήρθε από την άμεση ανταγωνίστριά της, την Τσέλσι, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο να τη ρίξει από την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι «Μπλε» του Φρανκ Λάμπαρντ ακολουθούν εντελώς διαφορετική πορεία, παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι από την αρχή και έχουν καταφέρει να καταγράψουν σερί μεγάλες νίκες, επικρατώντας πρώτα της Μάντσεστερ Σίτι κι έπειτα της Λέστερ. Δείχνουν αυτή τη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση από τους ανταγωνιστές τους.




Πολύ καλή επιστροφή καταγράφει όμως και η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League. Η Γουλβς είχε θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα, όμως κατάφερε να πάρει τις νίκες απέναντί σε ομάδες που «καίγονταν» για βαθμούς, καθώς βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τέλος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν πιο πίσω από τις υπόλοιπες, όμως μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι μετά τη νίκη επί της Μπράιτον. Θέλει, παράλληλα με τον στόχο του Κυπέλλου, να εξαντλήσει τις πιθανότητές της μέχρι τέλους και διαθέτει επιπλέον σύμμαχο το εύκολο πρόγραμμα μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Από κει και πέρα, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη της παραμονής, με Γουέστ Χαμ, Μπόρνμουθ, Άστον Βίλα να ισοβαθμούν πάνω από την τελευταία Νόριτς και τη Γουότφορντ να βρίσκεται πολύ κοντά τους. Η μάχη αυτή αναμένεται να κρατήσει μέχρι την τελευταία στροφή!

bwin - Premier League με μεγάλες αποδόσεις και 2000+ ειδικά στοιχήματα! | 21+

Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το Πρωτάθλημα με τη νίκη του στην έδρα της ΑΕΚ, όμως η μάχη μεταξύ των δύο «δικέφαλων» είναι αυτή που θα κρίνει τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά στο μίνι πρωτάθλημα, αλλά η νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη τον έφερε στο +3 και το μεταξύ τους ντέρμπι είναι καθοριστικό για την έκβαση της μάχης.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στα play off της Super League. |21+

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη για την παραμονή, με τον Πανιώνιο να πραγματοποιεί… αντεπίθεση διαρκείας στα πλέι άουτ και να έχει κάνει τη σωτηρία πραγματικό θρίλερ. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος της βαθμολογίας υποβιβάζεται, ενώ ο προτελευταίος παίζει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2. Οι «κυανέρυθροι» παραμένουν στην τελευταία θέση, όμως πλέον τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός από Ξάνθη και Παναιτωλικό κι είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα μέχρι τέλους.

Στην Ισπανία, το clasico του τίτλου κρατά ακόμα. Η «γκέλα» της Μπαρτσελόνα με τη Θέλτα έφερε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε θέση οδηγού. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, που ακολουθεί στην τρίτη θέση μπορεί να αποτελέσει ρυθμιστή του πρωταθλήματος, καθώς έκοψε εκ νέου βαθμούς από τους Καταλανούς. Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η πιο επικίνδυνη έξοδος μέχρι το φινάλε είναι στο «αφιλόξενο» Σαν Μαμές της Αθλέτικ Μπιλμπάο. «Ανοιχτές» παραμένουν ακόμα και οι δύο θέσεις που οδηγούν στο Champions League, αλλά κι εκείνη που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa League. Ατλέτικο και Σεβίλλη δείχνουν φαβορί για την τετράδα, όμως η Χετάφε βρίσκεται σε απόσταση βολής και αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι», ενώ από κοντά ακολουθεί και η Βιγιαρεάλ.




bwin: Summer Challenges με άπαιχτα δώρα* στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Κλείσιμο
Η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του 36ου Πρωταθλήματος της ιστορίας της και ένατου σερί, ούσα έτοιμη να σφραγίσει μια δεκαετία απόλυτης κυριαρχίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Η μοναδική αντίπαλος που κρατά ακόμα στη διεκδίκηση είναι η Λάτσιο. Η ήττα των «λατσιάλι» στο συγκλονιστικό ματς με την Αταλάντα, στο οποίο προηγήθηκαν 0-2 και τελικά έχασαν 3-2 από την ομάδα του Μπέργκαμο, έφερε τη Γιούβε στο +4 και μολονότι η «Κυρία» έχασε το Κύπελλο στα πέναλτι από τη Νάπολι, στο πρωτάθλημα δείχνει απόλυτα αποφασισμένη να συνεχίσει τη δυναστεία της.

Μεγαλύτερη «παγίδα» μέχρι το φινάλε η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μίλαν, τη στιγμή που η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, έκανε ξανά ανατροπή με την Τορίνο και θέλει να συνεχίσει το σερί θετικών αποτελεσμάτων και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Η Ίντερ έχει κλειδώσει την τρίτη θέση, ενώ η έκπληξη του φετινού Champions League, Αταλάντα, δείχνει ότι θα είναι παρούσα και την επόμενη σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς βρίσκεται στο +9 από την Πέμπτη Ρόμα. Η Νάπολι, που βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών από τους Ρωμαίους, θα παλέψει μέχρι τέλους για να τους ξεπεράσει, έχοντας ήδη προκριθεί απευθείας στους ομίλους του Europa League λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου. Στην «ουρά» της βαθμολογίας, η Μπρέσια και η Σπαλ ελπίζουν σε ένα θαύμα, ενώ Λέτσε, Σαμπντόρια, Τζένοα και Ουντινέζε δίνουν τη δική τους μάχη. Μια εκ των τεσσάρων, του χρόνου θα αγωνίζεται στη Serie B.

Ζήσε ξανά τη δράση όλων των σπορ στη bwin!

Ο Ιούλιος όμως δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Τα μονοθέσια της Formula 1 ζεσταίνουν τις μηχανές τους για το αυστριακό Γκραν Πρι, το πρώτο μετά τη διακοπή για τον κορονοϊό. Σε μια σεζόν που αναμενόταν να γίνει ρεκόρ αγώνων, καθώς στο καλεντάρι υπήρχαν 22 προορισμοί για το 2020, ο Χάμιλτον και ο Φερσταπεν ελπίζουν να βγουν νικητές. Εκτός από τη Formula 1, όμως, επιστρέφει ένα ακόμα αγαπημένο μηχανοκίνητο σπορ. Ο λόγος για τα Moto GP, που στις 19 Ιουλίου ξαναγυρίζουν στις πίστες! Το Davies Cup, το επονομαζόμενο και ως «Παγκόσμιο Κύπελλο» του τένις γιορτάζει την επιστροφή στα κορτ στις 17 Ιουλίου, ενώ ο Ιούλιος κλείνει… ιδανικά! Ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ επανέρχεται στο τέλος του μήνα και υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη αθλητική δράση στο καλοκαίρι μας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης