Nikolas Plytas’ Playground: Όλα όσα έγιναν στην πιο αξέχαστη watersports FunDay

Nikolas Plytas’ Playground: Όλα όσα έγιναν στην πιο αξέχαστη watersports FunDay

Ένα μοναδικό σκηνικό στήθηκε το Σάββατο στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης, αγαπημένο μέρος του αθλητή Νικόλα Πλυτά, με wake board contest, wake surf jam, πολλή δράση και φυσικά...το Red Bull Zero

Nikolas-Plytas-Playground-2
Από νωρίς το πρωί τα καταμαράν αγκυροβόλησαν το ένα δίπλα στο άλλο. Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκίνησε με την παρουσιάστρια, Ευαγγελία Τσιορλίδα να δίνει το έναυσμα ενημερώνοντας όλους τους παρευρισκόμενους για όλα όσα συνέβαιναν στο νερό και τον Dj Agent Greg να δίνει το ρυθμό με την μοναδική του playlist. Ο Νικόλας Πλυτάς σε ρόλο κριτή έδινε πολύτιμες οδηγίες στους διαγωνιζομένους.
photo_redbull
Συνολικά 10 αθλητές, 2 κορίτσια και 8 αγόρια δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο wake board διεκδικώντας την κορυφή της κατάταξης. Δύο κορίτσια διαγωνίστηκαν στο πρώτο heat, με την Κατερίνα Ανδρεοπούλου να κατακτά τη πρώτη θέση.

Η νεαρή αθλήτρια του wakeboard, φανερά ενθουσιασμένη για τη νίκη της, δήλωσε: "Θα ήθελα ακόμη περισσότερες κοπέλες να ασχοληθούν με τα θαλάσσια σπορ". Τη διαγωνιστική σκυτάλη παρέλαβαν οι νεαροί αθλητές του wake board δίνοντας το δικό τους αγώνα για τον πολυπόθητο τίτλο του "Man of the Day", σε μια συναρπαστική "μάχη" στο νερό. Νικητής αναδείχθηκε ο Πάνος Τροβάς,με ένα πολύ δυνατό run. "Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνει τέτοια διοργάνωση", δήλωσε ο Man of the Day.
nikolas-plytas-playground-fotografies
Στην απονομή, ο Νικόλας Πλυτάς, φανερά συγκινημένος, τόνισε τη σημασία της τοποθεσίας του "Nikolas Plytas' Playground": "Σε αυτό το μέρος έκανα τις πρώτες μου προσπάθειες στο waterski, οι οποίες λειτούργησαν καταλυτικά για την μετέπειτα αθλητική μου πορεία. Θα ήθελα να προσφέρω πίσω στην κοινότητα των θαλάσσιων σπορ, η οποία στάθηκε πολύτιμος αρωγός στην εξέλιξή μου"!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Everyone enjoy the longest day of the year #spreadyourwiiings @redbull #summersolstice

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolas Plytas (@nikolasplytas) στις



Κλείσιμο

Και τώρα... FUN!

Μετά το πέρας του διαγωνιστικού μέρους όλοι οι παρευρισκόμενοι, καλεσμένοι και διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά summer toys, υπό τις οδηγίες και τη βοήθεια του Νικόλα Πλυτά. Τubes, ευφάνταστα στρώματα θαλάσσης, wake board, wake surf και sup απογείωσαν αυτήν τη water sports fun day. Φυσικά και δεν έλειπαν οι βουτιές από τα καταμαράν για μια ανάσα δροσιάς κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Η νέα άφιξη του καλοκαιριού, το Red Bull Zero και το Red Bull Sugar Free κατέφθασαν εκ θαλάσσης δίνoντας το απόλυτο energy boost χωρίς ζάχαρη, αλλά με φτεράαα για water fun μέχρι τελικής πτώσης (στο νερό)!
redbull4
Ο Dj Agent Greg ξεσήκωσε το κοινό on the deck(s) δημιουργώντας το απόλυτο soundtrack της ημέρας!

nikolas-plytas-playground-photographies
Το "Nikolas Plytas' Playground" άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, σηματοδοτώντας την έναρξη του φετινού καλοκαιριού με τον πιο δυνατό τρόπο!

Ειδήσεις σήμερα: 


Μαρτίνς: «Θέλουμε το αήττητο στο πρωτάθλημα - Παρακολουθούμε τον Σεμέντο»


Ολυμπιακός, μπάσκετ: Έτοιμος να υπογράψει ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ

Ιούλιος γεμάτος δράση και κρίσιμους αγώνες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης