Στο τουρκικό πρωτάθλημα θα βρει η νέα σεζόν τονΚεστούτις Κεμζούρα, καθώς ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού συμφώνησε με την Πετκίμ, η οποία θα συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία
Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας βρήκε ο Κεστούτις Κεμζούρα!
Ο Λιθουανός κόουτς, ο οποίος τη φετινή σεζόν ανέλαβε για λίγους μήνες τον πάγκο τουΟλυμπιακού, φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με την Πετκίμ, όπως αναφέρει δημοσιογράφος από την Τουρκία.
Η ομάδα θα συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Τουρκίας τη νέα αγωνιστική περίοδο, παίρνοντας τη θέση της Σιγκορτάμ.
Ο 50χρονος κόουτς γνωρίζει καλά τη γειτονική χώρα, καθώς για μία διετία (2016-18) ήταν βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ στην Νταρουσάφακα, ενώ και τη μακρινή σεζόν 2001/02 είχε εργαστεί στην Μπεσίκτας.
https://t.co/2XNBGMIRFW İTÜ ismiyle mücadele eden Bakırköy Basket Süper Lig lisansı alamadı. Lige katılacak 16. takım PETKİM.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.