La Liga, Εσπανιόλ - Ρεάλ 0-1: Στο ρελαντί η «Βασίλισσα» επέστρεψε στην κορυφή

La Liga, Εσπανιόλ - Ρεάλ 0-1: Στο ρελαντί η «Βασίλισσα» επέστρεψε στην κορυφή

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε όσο έπρεπε, νίκησε 1-0 την Εσπανιόλ στο «Κορνεγιάλ Πρατ» για την 32η αγωνιστική της Primera Division και βρέθηκε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας

real_espanyol
Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε όσο έπρεπε, νίκησε 1-0 την Εσπανιόλ στο «Κορνεγιάλ Πρατ» για την 32η αγωνιστική της Primera Division και βρέθηκε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας με +2 από την Μπαρτσελόνα, ούσα πλέον ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά από το 2017.

Από την πλευρά τους, οι Καταλανοί παρέμειναν σταθερά στην τελευταία θέση και με -10 από τις θέσεις παραμονής.

Η Εσπανιόλ ξεκίνησε δυνατά και πίεσε στην αρχή, όμως οι «μερένχες» ισορρόπησαν μετά το πρώτο τέταρτο και απείλησαν τον Ντιέγκο Λόπεθ, που πραγματοποίησε δύο-τρεις καταπληκτικές επεμβάσεις. Τελικά, στο 45’ η έμπνευση του Μπενζεμά και το καταπληκτικό τακουνάκι στον Κασεμίρο έφερε το πλασέ του Βραζιλιάνου και το 0-1.

Highlights RCD Espanyol vs Real Madrid (0-1)


Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν μπήκαν δυνατά για να πετύχουν και το δεύτερο γκολ, όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Έτσι, αποφάσισαν να δώσουν χώρο στους γηπεδούχους που απείλησαν, όμως, μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Ντε Τομάς και Μπερνάρντο.

Κλείσιμο
Πηγή: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης