Πρόεδρος Λιόν: «Ντεφορμέ» ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Πρόεδρος Λιόν: «Ντεφορμέ» ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ενάμιση μήνα πριν από την ρεβάνς της Γιουβέντους με την Λιόν για τους «16» του Champions League, ο Ζαν Μισέλ Ολάς... τρίβει τα χέρια του με την φόρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο

juve
Μετά τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μπολόνια υποστήριξε ότι «ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση», άποψη για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ εξέφρασε και ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς.

«Όταν είδαμε ότι τα προημιτελικά θα κριθούν σε έναν νοκ άουτ αγώνα, μπορεί να σκεφτήκαμε ότι είχαμε ήδη προκριθεί, αλλά είμαστε υπέρ του Fair Play και δεχθήκαμε να υπάρξει ρεβάνς. Η Γιουβέντους είναι φαβορί, ακόμα και αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φαίνεται να είναι σε φόρμα» δήλωσε ο Ολάς στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Ο «CR7», ο οποίος παρά την φόρμα του συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, θα δουλέψει για να είναι απόλυτα έτοιμος στην ρεβάνς των Μπιανκονέρι με τους Λυωνέ για τους «16» του Champions League (1-0 υπέρ της Λιόν στο πρώτο ματς), η οποία θα διεξαχθεί 7 ή 8 Αυγούστου, πιθανότατα στο Τορίνο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Τελειώνει ο Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Εφυγε στα 81 του χρόνια ο Νίκος Αλέφαντος - Τον «πρόδωσε» η καρδιά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης