Premier League, Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι: Πεντάρα (5-0) στο... ρελαντί οι «πολίτες»

Premier League, Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι: Πεντάρα (5-0) στο... ρελαντί οι «πολίτες»

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέτυχε πέντε γκολ με δέκα τελικές

man_cityy
Ενα απόλυτα... σβηστό 5-0 για τη Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπέρνλι, με τη Λίβερπουλ στο +20 να χρειάζεται να περιμένει λίγο ακόμα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Τα βλέμματα, εκτός από τη Λίβερπουλ, είναι στραμμένα και στη Μάντσεστερ Σίτι. Οχι ότι θα αλλάξουν κάτι οι Πολίτες στην Premier League. Οσο να 'ναι όμως, καθώς παίρνουν τα δικά τους παιχνίδια, αναβάλουν για λίγο ακόμα μία στέψη με αναμονή 30 ετών και κάτι βδομάδων εξαιτίας του κορωνοϊού. Αυτή τη φορά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε σβηστά στο 5-0 επί της Μπέρνλι. Ηταν μάλιστα τόσο αποτελεσματική, που τα γκολ τα έβαλε, έχοντας σε εκείνο το σημείο του αγώνα 10 τελικές.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης: 

Manchester City vs Burnley 5-0 All Goals (England - Premier league) 22/06/2020


Κλείσιμο
Η Μπέρνλι που έχει πολλά προβλήματα, παρατάχθηκε με 10 Αγγλους, κάτι τρομερά σπάνιο για το πρωτάθλημα της χώρας. Η αρνητική συνέπεια ήταν να ολοκληρώσει το παιχνίδι με μόλις ένα σουτ στην αντίπαλη εστία και κατοχή μπάλας στο 30%. Για τη Σίτι αντιθέτως, όλα ήταν πιο απλά, παρά τις αλλαγές. Ο Φόντεν βρήκε δίχτυα δύο φορές με πολύ ωραίο χαμηλό σουτ (22') και διαγώνιο πλασέ έπειτα από σούπερ συνδυασμό (64').

Ακόμα δύο γκολ πρόσθεσε ο Μαχρέζ, με το πρώτο (43') να είναι υπέροχο, περιλαμβάνοντας τέλειο κοντρόλ, άδεισμα δύο αντιπάλων με προσποίηση και ιδανικό τελείωμα. Λίγο αργότερα ανατράπηκε ο Αγουέρο και ο Μαχρέζ ευστόχησε σε πέναλτι. Στο 51' ο ένας Σίλβα (Μπερνάρντο) κέρασε τον άλλον (Νταβίδ) που σκόραρε εξ επαφής. Ετσι οι Πολίτες πήγαν στο -20 από τη Λίβερπουλ, ενώ απομένουν οκτώ αγωνιστικές.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Οταμέντι, Φερναντίνιο (61' Λαπόρτ), Ζοάο Κανσέλο, Ζιντσένκο, Ρόδρι, Φόντεν (79' Σανέ), Μπ. Σίλβα, Ντ. Σίλβα, Μαχρέζ (61' Ντε Μπρόινε), Αγουέρο (45'+4' Γκάμπριελ Ζέσους)

Μπέρνλι (Σον Ντάις): Πόουπ, Λόουντον, Μι, Ταρκόφσκι, Τέιλορ, Κορκ, Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, Ροντρίγκεζ (60' Πιέτερς), ΜακΝιλ, Βίντρα (83' Τόμπσον).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Πέιτζ Σπίρανακ: Η πιο «καυτή» γκόλφερ βγαίνει στο γήπεδο... χωρίς εσώρουχο!

Super League 1: Πρώτο Δ.Σ. με Μπουτσικάρη και αποφάσεις για νέα σεζόν και θέματα ασφάλισης

Στη Μούρθια ο Άλεξ Αντετοκούνμπο!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης