Πέιτζ Σπίρανακ: Η πιο «καυτή» γκόλφερ βγαίνει στο γήπεδο... χωρίς εσώρουχο!

Πέιτζ Σπίρανακ: Η πιο «καυτή» γκόλφερ βγαίνει στο γήπεδο... χωρίς εσώρουχο!

Στα 27 της χρόνια, η επαγγελματίας αθλήτρια του γκολφ μπορεί να μην κατάφερε να... κυριαρχήσει στο άθλημα, «δεσπόζει» όμως στις αντρικές φαντασιώσεις και φροντίζει να ρίχνει... λάδι στη φωτιά με τις «πιπεράτες» δηλώσεις της

golfer-0
Κάποιες δηλώσεις της 27χρονης Αμερικανίδας παίκτριας του γκολφ Πέιτζ Σπίρανακ προκαλούν μεγαλύτερο ενθουσιασμό ακόμη και από τις επιτυχίες της στα γήπεδα. Μία από αυτές τις ατάκες είναι η αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της (και, ναι, δυστυχώς για τους επίδοξους κατακτητές της καρδιάς της, είναι παντρεμένη), ο κύριος Στίβεν Τινόκο, την ενθαρρύνει στην καριέρα της ως εξής: «Ο Στίβεν έχει μεγάλη κατανόηση. Μου λέει, μάλιστα, να δείχνω περισσότερη "χαράδρα", όταν φωτογραφίζομαι».

Ο Στίβεν Τινόκο εστιάζει, φυσικά, στη διαχωριστική γραμμή καταμεσής του στήθους της συζύγου του.

Μια άλλη δήλωση της χυμώδους Πέιτζ είναι ότι «είμαι ένας εύκολος στόχος για το μίσος των άλλων. Στην αρχή της καριέρας μου τα έπαιρνα όλα πολύ σοβαρά, εν τέλει όμως δεν έχει σημασία. Λίγο μίσος δεν κάνει κακό, διότι δείχνει ότι κάνεις κάτι διαφορετικό, κι αυτό είναι που προκαλεί αντιδράσεις. Δεν μπορείς να φέρεις την αλλαγή, εάν όλοι συμφωνούν μαζί σου».

Μια τρίτη ατάκα της Πέιτζ, με το κορμί και τις καμπύλες που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από ανδρικό περιοδικό της δεκαετίας του '80, θα ικανοποιήσει τα μάλα τους 2,6 εκατομμύρια followers της στο Instagram: «Όταν βγαίνω στο γήπεδο για να παίξω γκολφ, δεν φοράω εσώρουχο».

Golfer_10
Golfer_01


Κι έτσι, με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ευθύτητα, η Πέιτζ Σπίρανακ αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της. Το οποίο, βέβαια, μόνο μυστικό δεν είναι, εφόσον όλα τα κάλλη της είναι κάτι περισσότερο από οφθαλμοφανή. Πυρπολούν το μάτι, τις αισθήσεις -και τις φαντασιώσεις.

Στο σεξουαλικό παιχνίδι ρόλων, χάριν της εκρηκτικής Πέιτζ, δίπλα στις κλασικές νοσοκόμες, γιατρίνες, δασκάλες κ.λπ. πλέον θα πρέπει να προστεθεί και η περσόνα της παίκτριας γκολφ. Το μπαστούνι, όπως και να το κάνεις, είναι kinky. Για να μην μιλήσουμε για μπαλάκια και οπές, διότι τα υπονοούμενα θα διαβούν τα σύνορα της ευπρέπειας και θα μας παρασύρουν στην επικράτεια του άσεμνου.

Golfer_04
Golfer_03
Κλείσιμο


Εν πάση περιπτώσει, η Πέιτζ είναι γκόλφερ, αλλά όχι επαγγελματίας. Προσπάθησε σκληρά, αλλά δεν κατάφερε να εισέλθει στο κλειστό κλαμπ των υψηλά αμειβόμενων παικτριών. Βεβαίως, εκείνη τα κατάφερε αλλιώς: Με τόσους αφοσιωμένους follower στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πληρώνεται αδρά για να διαφημίζει προϊόντα, σχετικά και μη με το αγαπημένο της σπορ.

Για την ιστορία, πάντως, το όνομα της Πέιτζ Σπίρανακ το 2009 φιγούραρε δίπλα στο έπαθλο για την καλύτερη γκόλφερ του Κολοράντο. Και προσοχή στην ορθογραφία του «Κολοράντο», κατόπιν της εμβριθούς εξέτασης των φωτογραφιών της αθλήτριας.

Golfer_05
Golfer_06
Golfer_07
Golfer_08
Golfer_09
Golfer_11
Golfer_12
Golfer_13
Golfer_14
Golfer_15
Golfer_16
Golfer_17
Golfer_18
Golfer_19
Golfer_20
Golfer_21
Golfer_22
Golfer_23
Golfer_24
Golfer_25
Golfer_26
Golfer_27


Ειδήσεις σήμερα

Συνομιλία Μιωνή - Παππά: Θύελλα για την «ατζέντα του μαγαζιού», τα «πολλά λεφτά», «και τη Μαρέβα»

Κορωνοϊός: 21 νέα κρούσματα στη χώρα μας - Τα εννέα στην Ξάνθη

Καιρός: «Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αθήνα - Ισχυρή βροχόπτωση σε βόρεια και ανατολικά προάστια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης