La Liga: Διπλό τίτλου (1-2) με Σοσιεδάδ για τη Ρεάλ Μαδρίτης

La Liga: Διπλό τίτλου (1-2) με Σοσιεδάδ για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Οι Μαδριλένοι ανέβηκαν στην πρώτη θέση και «έπιασαν» την Μπαρτσελόνα, με την οποία υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας

real
Πολύτιμο «διπλό» (1-2) πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση, ενώ υπερτερεί της Μπαρτσελόνα στην ισοβαθμία.

Ήξερε πως αυτό το ματς ήταν το μισό πρωτάθλημα. Μετά το 0-0 της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε στα χέρια της την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga, έστω και ισόβαθμη με τους Μπλαουγκράνα, των οποίων υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Και, παρ' ότι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έπαιξε με την... φωτιά, επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν και, οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος, έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης: 

Real Sociedad vs Real Madrid 1-2 - All Goals & Highlights - 21/06/2020


Κλείσιμο
Κακό το πρώτο μέρος, όπου μόνο ο Βινίσιους Ζούνιορ προσπαθούσε, με τον Βραζιλιάνο να έχει ένα σουτ από καλή θέση άουτ και τον Καρίμ Μπενζεμά να αποτυγχάνει από κοντά να νικήσει τον Άλεξ Ρεμίρο.

Οι δύο ομάδες κράτησαν όλες τις συγκινήσεις για το δεύτερο μέρος. Ο Βινίσιους, ο οποίος «άφησε» στον πάγκο τον Εντέν Αζάρ, έκανε την διαφορά στο 50', όταν μετά από ατομική ενέργεια κέρδισε πέναλτι από τον Ντιέγο Γιορέντε.

Ο Σέρχιο Ράμος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε ιστορία, αν και λίγο αργότερα χρειάστηκε να αποχωρήσει, λόγω τραυματισμού στο γόνατο που σίγουρα ανησυχεί τον προπονητή του.

Η Σοσιεδάδ, η οποία αγνοεί τη νίκη μετά την διακοπή, δεν τα παράτησε και έψαξε την ισοφάριση, την οποία βρήκε (;) σε σουτ του Αντνάν Γιανουζάι έξω από την περιοχή (68'), με τον (Καταλανό) διαιτητή Εστράδα Φερνάντεθ να ακυρώνει το γκολ, επειδή παίκτης των γηπεδούχων ήταν σε θέση οφσάιντ και στην πορεία της μπάλας (;), εμποδίζοντας το οπτικό πεδίο του Τιμπό Κουρτουά.

Από το πιθανό 1-1 περάσαμε μέσα σε δύο λεπτά στο πραγματικό 0-2, όταν ο Καρίμ Μπενζεμά κοντρόλαρε άψογα την μπάλα μέσα από την περιοχή και με σουτ αιφνιδίασε τον Άλεξ Ρεμίρο, ο οποίος θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα.

Το 2-0 έμοιαζε τελειωτικό και αποδείχθηκε τέτοιο, έστω και αν οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ και το πέτυχαν με δυνατό σουτ του Μίκελ Μερίνο μέσα από την περιοχή (83'), απλά όμως για να μειώσουν το σκορ σε μια νίκη της Ρεάλ που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην μάχη του τίτλου.

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Άλεξ Ρεμίρο – Γκοροσάμπελ (60' Ελουστόντο), Γιορέντε, Λε Νορμάν, Μονρεάλ – Θουμπέλδια (80' Θουμπιμέντι), Μερίνο – Πόρτου, Όντεγκααρντ (79' Ρομπέρτο Λόπεθ), Ογιαρθάμπαλ (60' Γιανουζάι) - Ίσακ (70' Γουίλιαν Ζοσέ).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος (60' Έντερ Μιλιτάο), Μαρσέλο (89' Μεντί) - Βαλβέρδε (89' Μόντριτς), Κασεμίρο, Κρόος – Χάμες Ροντρίγκες (78' Ασένσιο), Μπενζεμά (78' Μαριάνο), Βινίσιους Ζούνιορ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Πρώτη ήττα για Τσιτσιπά στη Γαλλία

Μαρτίνς: Φέτος ήμασταν κυρίαρχοι

«Βλέπει» τελικό στο Europa o Μαρινάκης: Περνάμε Γουλβς και μετά... τρία ματς είναι





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης