Euroleague: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ΤΣΣΚΑ-Μπασκόνια για Σενγκέλια

Euroleague: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ΤΣΣΚΑ-Μπασκόνια για Σενγκέλια

Σε συζητήσεις για την μεταγραφή του Τόρνικε Σενγκέλια, που για την ώρα, δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία βρίσκονται ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπασκόνια

Sengelia
Έτοιμη να προχωρήσει σε μία ακόμα σημαντική προσθήκη είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό της τον Τόρνικε Σενγκέλια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η ρωσική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γεωργιανό πάουερ φόργουορντ για τριετές συμβόλαιο έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά.

Πλέον, έχει μείνει και το δυσκολότερο κομμάτι της συμφωνίας, που είναι να πειστεί η Μπασκόνια να παραχωρήσει τον 29χρονο παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Βάσκους και για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το Eurohoops, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες, όμως συμφωνία δεν έχει επέλθει ακόμα.

Η Μπασκόνια, έχει ρήτρα 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για να αποχωρήσει ο παίκτης και η ΤΣΣΚΑ προσπαθεί να την μειώσει. Για την ώρα, δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή», όμως δεν είναι απίθανο να συμβεί αυτό τις επόμενες ημέρες.

Αν η ΤΣΣΚΑ κάνει και αυτή τη μεταγραφή μετά από αυτήν του Νίκολα Μιλουτίνοφ και την παραμονή του Μάικ Τζέιμς, γίνεται ακόμα πιο ισχυρή και κυρίως… ακριβή, αφού ως γνωστό, επιστρέφει στη δράση μετά από τραυματισμό και ο πολύτιμος, Γουίλ Κλάιμπερν.

Κλείσιμο


Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Σοκαριστικός τραυματισμός και διπλό κάταγμα για τον τερματοφύλακα της Γαλατάσαραϊ

Ο Καμαρά και το σερί του Ολυμπιακού με Άρη

Από το μηδέν οι συζητήσεις στον ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης