Ανοιχτά είναι πολλά θέματα στον ΠΑΟΚ ενόψει της άφιξης του Όλαφ Ρέμπε στη Θεσσαλονίκη.
Ο Γερμανός παράγοντας παρακολουθεί από την πατρίδα του τους αγώνες του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ παράλληλα ενημερώνεται για όλα από τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
Ένα από τα θέματα που θα ασχοληθεί λίγο μετά την άφιξή του στην Τούμπα είναι χωρίς αμφιβολία οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι, όπως γράφει σήμερα η SportDay.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο Λέτο Μάτος και ο Χοσέ Μαουρίσιο, όπως και των νέων που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.
Όσον αφορά τον Μάτος, βέβαια, βρίσκεται μόλις μία συμμετοχή μακριά από την αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ ο Μαουρίσιο έχει ένα «φλερτ» με την Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.