Καλάθης: Ο Χάινς προανήγγειλε τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα

Καλάθης: Ο Χάινς προανήγγειλε τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα

Ο Κάιλ Χάινς εξήγησε πως ο Νικ Καλάθης δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά των δυο εκατομμυρίων δολαρίων αφού έχει μπροστά του μια νέα κατάσταση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά

kalathis_ethniki
Ο Κάιλ Χάινς επρόκειτο να κατεβάσει δική του ομάδα στο τουρνουά των δυο εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ με τη συμμετοχή του Νικ Καλάθη, του Ματ Λοτζέσκι, του Μπράντον Πολ, του Ίθαν Χαπ και του Μάρκους Ντένμον.

Παρ' όλα αυτά, ο νέος σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο εξήγησε πως ο Καλάθης απέσυρε τη συμμετοχή του, εξηγώντας πως ο γκαρντ του Παναθηναϊκού θα πάει σε μια νέα κατάσταση το καλοκαίρει και δεν πρόκειται να ρισκάρει.

«Δεν θα παίξω στο τουρνουά, λόγω της κατάστασης στην EuroLeague και γιατί δεν είχα την ευκαιρία να προπονηθώ, για να είμαι έτοιμος. Επίσης και ο Νικ Καλάθης δεν θα παίξει, για τους ίδιους λόγους, ενώ θα μπει σε μία νέα κατάσταση. Δεν ξέρω ακριβώς που θα είναι αυτή, αλλά έχω ακούσει ότι πάει σε μία νέα κατάσταση. Οπότε, όταν πάει στη νέα του κατάσταση, πιστεύω ότι θα περιμένει να ολοκληρωθεί, προτού ξεκινήσει να παίζει. Αλλά, ο Μπράντον Πολ θα παίξει. Έχουμε και τον Ίθαν Χαπ, ο οποίος είναι παίκτης EuroLeague, όπως έχουμε και τον Άλεκ Πίτερς», δήλωσε ο Χάινς «trendbasket.com».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

La Liga, Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Μπαίνει σε… περιπέτειες η Ατλέτικο

Ιτούδης: «Καταλυτική επιρροή ο Γκάλης, ζωντανά παραδείγματα Αντετοκούνμπο-Σπανούλης-Διαμαντίδης»

Βεζένκοβ: «Δεν έχω συγκεκριμένες προτάσεις, νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης