Νέα επίθεση Ιμπραΐμοβιτς: «Η Μίλαν δεν είναι πλέον το κλαμπ που ήταν παλιά»

Νέα επίθεση Ιμπραΐμοβιτς: «Η Μίλαν δεν είναι πλέον το κλαμπ που ήταν παλιά»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν Ιβάν Γκαζίδης βρέθηκε στην προπόνηση των ροσονέρι για να ανακοινώσει τις περικοπές των μισθών κι ο Σουηδός επιθετικός ξέσπασε εναντίον του

zlatan
Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι ο τύπος του αθλητή ο οποίος θα κρατήσει μέσα του οτιδήποτε τον ενοχλεί κι ο Ιβάν Γκαζίδης του έδωσε κάθε δικαίωμα για να... ξεσπάσει.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν, ο οποίος δεν είχε εμφανιστεί από την επανέναρξη των προπονήσεων στο Μιλανέλο και είναι αυτός που κατηγορείται για την απομάκρυνση του Μπόμπαν και την περιθωριοοποίηση του Μαλντίνι, έκρινε ότι δύο μέρες πριν τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τη Γιουβέντους στο Τορίνο (1-1 το πρώτο ματς στο Μιλάνο) ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ενημέρωσει την ομάδα για τις περικοπές

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Corriere Dello Sport ο Ιμπραΐμοβιτς αντέδρασε στα όσα είπε ο παράγοντας της Μίλαν λέγοντας του: «Γιατί ήσουν εξαφανισμένος τόσο καιρό κι αποφάσισε να έρθεις εδώ 48 ώρες ώρες πριν τον ημιτελικό; Δεν είναι η Μίλαν που ήξερα στο παρελθόν. Πλέον υπάρχει μεγάλη αβεβαιότηατ γύρω από το κλαμπ».

Σύμφωνα πάντα με την ιταλική εφημερίδα ο Γκαζίδης συμφώνησε με τον Σουηδό λέγοντας όμως: «Ναι είναι αλήθεια... Η Μίλαν δεν είναι η ομάδα που ξέραμε όσον αφορά τα οικονομικά, αλλά και τις επιτυχίες που είχε στις διοργανώσεις».


Ειδήσεις σήμερα:
Γαβαλάς: «Ορισμός μπόνους ώστε ο ΠΑΟΚ της ισονομίας να έχει μια μέρα παραπάνω»

Βόλεϊ λιγκ: Στις 30/6 η αυλαία των πλέι οφ

Γκόλντεν Στέιτ και Μαϊάμι έχουν το προβάδισμα για τον Αντετοκούνμπο

Νέα πειραματική επέμβαση στον Σουμάχερ - Τι ελπίζουν οι γιατροί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης