Οριστικό: Αρχίζει ξανά στις 31 Ιουλίου το NBA με 22 ομάδες στο Ορλάντο

Οριστικό: Αρχίζει ξανά στις 31 Ιουλίου το NBA με 22 ομάδες στο Ορλάντο

Αντίστροφα για την επανέναρξη της φετινής σεζόν μετράει το ΝΒΑ, καθώς σχεδόν παμψηφεί εγκρίθηκε από τις ομάδες το πλάνο που πρότεινε ο Άνταμ Σίλβερ

nbaa
Αρχίζει ξανά το ΝΒΑ!

Με ψήφους 29-1, οι ομάδες υπερψήφισαν την επανέναρξη της σεζόν, με τη συμμετοχή των 22 εξ αυτών στο Ορλάντο! Η μοναδική αρνητική ψήφος ήταν των Μπλέιζερς.

Βάσει του πλάνου, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά στις 31 Ιουλίου, όπου θα διεξαχθούν οκτώ ματς κανονικής περιόδου, μέχρι τα playoffs. Τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα διεξάγονται σε τρία γήπεδα.

Οι 13 ομάδες θα είναι από τη Δύση και οι 9 από την Ανατολή, ενώ εκτός από εκείνες που βρίσκονται ήδη σε θέσεις για τα playoffs, θα συμμετέχουν ακόμη οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Σακραμέντο Κινγκς, Σαν Αντόνιο Σπερς, Φίνιξ Σανς και Γουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Από την Ανατολή, οι πρώτοι οκτώ είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, Τορόντο Ράπτορς, Μπόστον Σέλτικς, Μαϊάμι Χιτ, Ιντιάνα Πέισερς, Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μπρούκλιν Νετς και Ορλάντο Μάτζικ, ενώ αντίστοιχα από τη Δύση οι Λος Άντζελες Λέικερς, Κλίπερς, Ντένβερ Νάγκετς, Γιούτα Τζαζ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Χιούστον Ρόκετς, Ντάλας Μάβερικς και Μέμφις Γκρίζλις.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, η περίοδος της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου, με τις ομάδες να πηγαίνουν στο Ορλάντο στις 7 Ιουλίου. Η free agency ορίστηκε για τις 18 Οκτωβρίου, ενώ αναφορικά με την έναρξη της σεζόν 2020/21, η προετοιμασία των ομάδων αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου, ενώ πιθανότερη ημερομηνία της πρεμιέρας είναι αυτή της 1ης Δεκεμβρίου

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:


 Επαγγελματικό συμβόλαιο με Χατζηγιαννάκη ο Παναθηναϊκός


Super League 1: Στην Τούμπα διαιτητής ο Παπαπέτρου, στο ΟΑΚΑ ο Τζήλος

Guardian: «Πάνω από 37 νεκροί από κορωνοϊό λόγω του ντέρμπι του Μάντσεστερ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης