Σάλος από τα ρατσιστικά σχόλια της συζύγου του Κάταϊ - Στον αέρα το μέλλον του Σέρβου στους Γκάλαξι

Σάλος από τα ρατσιστικά σχόλια της συζύγου του Κάταϊ - Στον αέρα το μέλλον του Σέρβου στους Γκάλαξι

Η σύζυγος του Σέρβου επιθετικού της LA Galaxy  Αλεκσάνταρ Κάταϊ  προέβη σε εμετικά σχόλια με τον ίδιο ωστόσο να μην συντάσσεται μ' αυτά και να ζητάει ανοιχτά συγγνώμη

katai_0
Ο Αλεξάνταρ Κάταϊ, που έπαιξε σε Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Πλατανιά, πλέον αγωνίζεται στους Γκάλαξι αλλά για το πόσο ακόμα κανείς δεν το ξέρει.

Κι αυτό διότι η σύζυγός του προέβη σε εμετικά σχόλια, με αφορμή τις διαδηλώσεις για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, όπου υπήρχαν και ακραίες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, η Τέα Κάταϊ έγραψε στο Instagram: «Σκοτώστε τα σκ...α» και σε μια άλλη φωτογραφία από ληστεία αθλητικού καταστήματος σχολίασε «Black Nikes Matter».

Ο Σέρβος με τη σειρά του απολογήθηκε, σ' όσους θέλουν να τον διώξουν οι Γκάλαξι, λέγοντας: «Δεν συμμερίζομαι και δεν ανέχομαι τις απόψεις αυτές στην οικογένειά μου. Καταδικάζω απερίφραστα τον ρατσισμό και τη βία απέναντι στους μαύρους. Οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία. Ήταν ένα λάθος της οικογένειάς μου και αναλαμβάνω την ευθύνη. Αντιλαμβάνομαι ότι θα χρειαστεί καιρός για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στο Λος Άντζελες. Ζητώ συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσαν στην οικογένεια των Galaxy αυτά τα σχόλια και όλοι μας είμαστε συμμέτοχοι στη μάχη κατά του ρατσισμού».

Φυσικά, ο Κάταϊ δεν έχει καταφέρει να ηρεμήσει τον κόσμο, οι οποίοι του ζητούν να τα μαζέψει και να φύγει από το Λος Άντζελες.

Κλείσιμο

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:


«Εξαφανίστηκαν» οι ξαπλώστρες από τις παραλίες της Μυκόνου

Super League 1: Στην Τούμπα διαιτητής ο Παπαπέτρου, στο ΟΑΚΑ ο Τζήλος

Guardian: «Πάνω από 37 νεκροί από κορωνοϊό λόγω του ντέρμπι του Μάντσεστερ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης