Ολυμπιακός: Το νέο διπλό «όχι» για τον Τσιμίκα

Ολυμπιακός: Το νέο διπλό «όχι» για τον Τσιμίκα

Ο Ολυμπιακός δέχεται τρομερό πρέσινγκ για τον Κώστα Τσιμίκα ωστόσο τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και η Νις εισέπραξαν τις ηχηρές αρνητικές απαντήσεις των Πειραιωτών για τον παίκτη

tsimikas
Χορός... εκατομμυρίων για το χατίρι του Κώστα Τσιμίκα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης μέσω επιτελικού της στελέχους μετέφερε προς την πλευρά του Ολυμπιακού ότι οι Μαδριλένοι προσφέρουν το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για τον διεθνή αριστερό μπακ. Η κρούση αυτή απορρίφθηκε και δεν θεωρείται βέβαιο πως η Ατλέτικο θα επανέλθει διότι τόσο αξιολογεί τον παίκτη στην παρούσα φάση.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr η Νις επιχείρησε να μπει πιο δυναμικά στο... παιχνίδι, προσφέροντας το ποσό των 12 εκατ. ευρώ. Εισέπραξε και εκείνη την άρνηση του Ολυμπιακού για τον παίκτη, όμως οι Γάλλοι φέρονται διατεθειμένοι να πάνε έως τα 16 εκατ. ευρώ. Η Νις σε αντίθεση με την Ατλέτικο εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον διεθνή μπακ και να τον διεκδικήσει για τα καλά. Τα 16 εκατ. ευρώ πάντως θα μπορούσαν να είναι... αφετηρία συζήτησης για τον Ολυμπιακό, που εμμένει στα 20 και πλέον εκατ. ευρώ και κατά άλλες πηγές έχει ζητήσει ακόμα και 25..

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ο Ντέλε Αλι μοιράζει ποδιές και «γλεντάει» τους συμπαίκτες του

Έτοιμος για ταχύτερη επιστροφή ο Μανωλάς στη Νάπολι

Βίντεο: Ποδοσφαιρικές καινοτομίες σε διεθνές επίπεδο με χρώμα... ελληνικό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης