O δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας, δίνει μια δύσκολη μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί αφού βρέθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.
Ο Βασίλης Τσεκούρας ένιωσε την Παρασκευή το βράδυ έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το χειρουργείο πήγε καλά, ο δημοσιογράφος βρίσκεται στην εντατική και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.
Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο Open το Σαββατοκύριακο και έκανε και το οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό.
Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο έχει ανησυχήσει τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας